Új okosórát mutatott be a Huawei - A Watch GT 2e már százféle edzésmódot támogat

A Watch GT 2e száz edzésmóddal és továbbfejlesztett egészségfigyelővel érkezik.

okosóra nyitó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a Watch GT 2e okosórát. Az aktív életmód ösztönzésére készített eszköz százféle különböző edzésmódot támogat, számos egyéb egészségügyi és fitneszfunkció mellett a véroxigén szintjét is tudja mérni.

A vállalat külön ügyelt a hölgyekre is, a Watch GT 2e bemutatásával párhuzamosan a 2019 őszén debütáló Watch GT 2 legújabb, most bejelentett 42 mm-es változata már a menstruációs ciklust is figyeli.

Tartalomhoz a formát - friss színekkel és úttörő funkciókkal hasít

A most bemutatott Watch GT 2e a véroxigénszint telítettségét is tudja mérni, azaz rámutathat a felhasználó oxigénhiányos állapotára, aminek következtében csökken például az energiatermelés, de akár betegségek tünete is lehet. Az új okosóra képes a precíz szívritmusfigyelésre, így érzékeli az abnormális szívritmust, illetve stressz-szint- és alvásfigyelést is nyújt, mindezek segítségével pedig a felhasználók valós időben követhetik nyomon egészségi állapotukat.

A Watch GT 2e-t 1,39”-es AMOLED érintőképernyős kijelzővel szerelte fel a gyártó. A nagy felbontásnak és az élénk kijelzőnek köszönhetően a felhasználók még a vakító napfényben is könnyedén használhatják az órát.

- A korábbi Watch GT-termékekhez hasonlóan a Watch GT 2e is megbízható fitnesz- és egészségkezelő élményt nyújt a felhasználóknak - mondta Richard Yu, a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletágának vezetője.

- A fitnesz- és egészségfunkciók az idei évben kulcsszerepet kapnak AI Life stratégiánkban is. Ahogyan a technológiai termékek egyre összekapcsoltabbá válnak egymással, a Huawei is folyamatosan fejleszti szoftver- és hardverökoszisztémáit - tette hozzá Yu.

Határ a csillagos ég - a strapabírása nem lesz akadály

A Watch GT 2e órateste strapabíró rozsdamentes acélból készült, míg a szíja puha és bőrbarát fluorgumi anyagból készült. Mindez nem csak a Watch GT 2e kényelmességét garantálja, hanem tartósságát is.

Huawei Watch GT 2e
Huawei Watch GT 2e
Fotó: Huawei

A fitnesz- és egészségfigyelő funkciók intenzív igénybevétel esetén is pontosak maradnak. A készülék grafitfekete, mentazöld, lávavörös színekben lesz elérhető.

Formáld a saját arcodra - személyre szabhatóság lvl végtelen

A Watch GT 2e tizenöt professzionális sportmódot támogat, beleértve nyolc kültérit - mint a futás, séta, hegymászás, túrázás, cross-country futás, biciklizés, nyílt vízi úszás, triatlon - és hét beltérit: a sétát, futást, biciklizést, úszást, szabadedzést, ellipszisgépet és az evezést. Ezekben a módokban a készülék teljes körű megfigyelést biztosít, és 190-féle adatot képes követni.

Az okosóra támogat továbbá 85 személyre szabott sportkövető módot is, melyek a sportok öt kategóriáját ölelik fel: extrém, fitnesz, vízi, labdajáték és téli sportok. Sportolás közben a készülék rögzít minden fontos adatot, az edzés hosszát, az elégetett kalóriák számát, a felhasználó szívritmusát, a pihenőidőt, így segítve a felhasználókat az edzés hatékonyságának tudományos kielemzésében és megtervezésében.

Az edzést követően az óra által elkészített, adatokat összesítő infografika egyetlen gombnyomással megosztható a közösségi médiában.

Figyeld, tárold, játszd újra

A Huawei saját fejlesztésű technológiái segítik a felhasználókat egészségi állapotuk nyomon követésében és elemzésében. A Truseen* 3.5 a szívritmust figyeli, a TruRelax* a stressz-szintet, a Trusleep* 2.0 pedig az alvásminőséget, mindezt valós időben. Az óra figyelmeztetést küld a felhasználónak, ha a pulzus túl magas vagy túl alacsony. A Watch GT 2e-t Kirin A1 chippel szerelte fel a gyártó, mely átlagos használat mellett akár kéthetes üzemidőt biztosít.

A Watch GT 2e tárhelye több mint 500 darab mp3 szám tárolására képes. A Huawei Music és Bluetooth-fülhallgatók használatával a felhasználók edzés közben is élvezhetik saját lejátszási listájukat.

Nőkre hangolva

A Huawei a Watch GT 2e óra bemutatásával egy időben bejelentette a Watch GT 2 42 mm-es változatának legújabb verzióját is. A jégfehér színben érkező változat a menstruációs ciklus figyelésére is képes.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az adatok megadását követően a felhasználók menstruációs és termékenységi értesítőket is kaphatnak készülékeiken. A ciklus-előrejelzést a Huawei Health Appen keresztül lehet elérni.

Ár és elérhetőség

A Watch GT 2e április 20-tól május 3-ig ajándék okosmérleggel bruttó 64.090 forintos ajánlott fogyasztói áron előrendelhető a Magyar Telekomnál mentazöld és lávavörös, a kiskereskedelmi partnereknél grafitfekete színben is, május 4-től pedig elérhetővé válik a kiskereskedelmi partnerek polcain és a Magyar Telekom kínálatában. 

A Watch GT 2 42 mm-es új, jégfehér változata pedig szintén április 20. és május 3. között ajándék okosmérleggel bruttó 85.490 forintos ajánlott fogyasztói áron rendelhető elő a kiskereskedelmi partnereknél, május 4-től pedig elérhetővé válik a polcaikon.

Mobil helyett okosórát a gyereknek? Egy anya tapasztalatai a hasznos kütyüről

Az okosórát elég reggel feltenni, akár a szülő felügyeletével, és az egész nap maradhat, folyamatos elérhetőséget biztosítva.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük