Új okosórát mutatott be a Huawei - A Watch GT 2e már százféle edzésmódot támogat

A Watch GT 2e száz edzésmóddal és továbbfejlesztett egészségfigyelővel érkezik.

Huawei Watch GT 2e
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a Watch GT 2e okosórát. Az aktív életmód ösztönzésére készített eszköz százféle különböző edzésmódot támogat, számos egyéb egészségügyi és fitneszfunkció mellett a véroxigén szintjét is tudja mérni.

A vállalat külön ügyelt a hölgyekre is, a Watch GT 2e bemutatásával párhuzamosan a 2019 őszén debütáló Watch GT 2 legújabb, most bejelentett 42 mm-es változata már a menstruációs ciklust is figyeli.

Tartalomhoz a formát - friss színekkel és úttörő funkciókkal hasít

A most bemutatott Watch GT 2e a véroxigénszint telítettségét is tudja mérni, azaz rámutathat a felhasználó oxigénhiányos állapotára, aminek következtében csökken például az energiatermelés, de akár betegségek tünete is lehet. Az új okosóra képes a precíz szívritmusfigyelésre, így érzékeli az abnormális szívritmust, illetve stressz-szint- és alvásfigyelést is nyújt, mindezek segítségével pedig a felhasználók valós időben követhetik nyomon egészségi állapotukat.

A Watch GT 2e-t 1,39”-es AMOLED érintőképernyős kijelzővel szerelte fel a gyártó. A nagy felbontásnak és az élénk kijelzőnek köszönhetően a felhasználók még a vakító napfényben is könnyedén használhatják az órát.

- A korábbi Watch GT-termékekhez hasonlóan a Watch GT 2e is megbízható fitnesz- és egészségkezelő élményt nyújt a felhasználóknak - mondta Richard Yu, a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletágának vezetője.

- A fitnesz- és egészségfunkciók az idei évben kulcsszerepet kapnak AI Life stratégiánkban is. Ahogyan a technológiai termékek egyre összekapcsoltabbá válnak egymással, a Huawei is folyamatosan fejleszti szoftver- és hardverökoszisztémáit - tette hozzá Yu.

Határ a csillagos ég - a strapabírása nem lesz akadály

A Watch GT 2e órateste strapabíró rozsdamentes acélból készült, míg a szíja puha és bőrbarát fluorgumi anyagból készült. Mindez nem csak a Watch GT 2e kényelmességét garantálja, hanem tartósságát is.

Huawei Watch GT 2e
Huawei Watch GT 2e
Fotó: Huawei

A fitnesz- és egészségfigyelő funkciók intenzív igénybevétel esetén is pontosak maradnak. A készülék grafitfekete, mentazöld, lávavörös színekben lesz elérhető.

Formáld a saját arcodra - személyre szabhatóság lvl végtelen

A Watch GT 2e tizenöt professzionális sportmódot támogat, beleértve nyolc kültérit - mint a futás, séta, hegymászás, túrázás, cross-country futás, biciklizés, nyílt vízi úszás, triatlon - és hét beltérit: a sétát, futást, biciklizést, úszást, szabadedzést, ellipszisgépet és az evezést. Ezekben a módokban a készülék teljes körű megfigyelést biztosít, és 190-féle adatot képes követni.

Az okosóra támogat továbbá 85 személyre szabott sportkövető módot is, melyek a sportok öt kategóriáját ölelik fel: extrém, fitnesz, vízi, labdajáték és téli sportok. Sportolás közben a készülék rögzít minden fontos adatot, az edzés hosszát, az elégetett kalóriák számát, a felhasználó szívritmusát, a pihenőidőt, így segítve a felhasználókat az edzés hatékonyságának tudományos kielemzésében és megtervezésében.

Az edzést követően az óra által elkészített, adatokat összesítő infografika egyetlen gombnyomással megosztható a közösségi médiában.

Figyeld, tárold, játszd újra

A Huawei saját fejlesztésű technológiái segítik a felhasználókat egészségi állapotuk nyomon követésében és elemzésében. A Truseen* 3.5 a szívritmust figyeli, a TruRelax* a stressz-szintet, a Trusleep* 2.0 pedig az alvásminőséget, mindezt valós időben. Az óra figyelmeztetést küld a felhasználónak, ha a pulzus túl magas vagy túl alacsony. A Watch GT 2e-t Kirin A1 chippel szerelte fel a gyártó, mely átlagos használat mellett akár kéthetes üzemidőt biztosít.

A Watch GT 2e tárhelye több mint 500 darab mp3 szám tárolására képes. A Huawei Music és Bluetooth-fülhallgatók használatával a felhasználók edzés közben is élvezhetik saját lejátszási listájukat.

Nőkre hangolva

A Huawei a Watch GT 2e óra bemutatásával egy időben bejelentette a Watch GT 2 42 mm-es változatának legújabb verzióját is. A jégfehér színben érkező változat a menstruációs ciklus figyelésére is képes.

A cikk az ajánló után folytatódik

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Az adatok megadását követően a felhasználók menstruációs és termékenységi értesítőket is kaphatnak készülékeiken. A ciklus-előrejelzést a Huawei Health Appen keresztül lehet elérni.

Ár és elérhetőség

A Watch GT 2e április 20-tól május 3-ig ajándék okosmérleggel bruttó 64.090 forintos ajánlott fogyasztói áron előrendelhető a Magyar Telekomnál mentazöld és lávavörös, a kiskereskedelmi partnereknél grafitfekete színben is, május 4-től pedig elérhetővé válik a kiskereskedelmi partnerek polcain és a Magyar Telekom kínálatában. 

A Watch GT 2 42 mm-es új, jégfehér változata pedig szintén április 20. és május 3. között ajándék okosmérleggel bruttó 85.490 forintos ajánlott fogyasztói áron rendelhető elő a kiskereskedelmi partnereknél, május 4-től pedig elérhetővé válik a polcaikon.

Mobil helyett okosórát a gyereknek? Egy anya tapasztalatai a hasznos kütyüről

Az okosórát elég reggel feltenni, akár a szülő felügyeletével, és az egész nap maradhat, folyamatos elérhetőséget biztosítva.

Mobil helyett okosórát a gyereknek? Egy anya tapasztalatai a hasznos kütyüről

Első kézből kaptunk egy nagyon pozitív véleményt.

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük