Heti horoszkóp július 15-től július 21-ig: a Mérleg új barátokat szerez, a Bak sikert sikerre halmoz

Igazán ígéretes hét elé nézünk.

Heti horoszkóp, 2024. 29. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak, akik mostanra már nagyon várják a szabadságot, mások már kipihenték magukat, egyesek pedig jobban pörögnek, mint valaha. A július közepét mindenki máshogy éli meg, és erre a csillagok is csak rátesznek egy lapáttal. 

Ezen a héten igazán változatos eseményekre számíthatnak az egyes jegyek szülöttei. Nézd meg, neked mit tartogatnak a következő napok!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Mélyenszántó beszélgetésben lehet részed a héten, ahol olyan gondolataidat is elmondhatod, amelyekről nem sejtetted, hogy egyszer megosztod őket valakivel. Értő fülekre találsz, és jólesik, hogy van, akivel ennyire bizalmassá vált a kapcsolatod. A napokban próbára teheted a képességeidet is, szembenézel egy komoly kihívással, amelyet sikerrel teljesíthetsz. Ez önbizalmat ad, ami további fejlődésre motivál a jövőben is.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Munkahelyeden az utóbbi időben mindent beleadtál, hogy jól teljesíts. Érthető, ha mostanra elfáradtál, itt az ideje a pihenésnek! Ne sajnáld a magadra fordított időt, lustálkodj, foglalkozz a hobbiddal, és keress olyan tevékenységeket, amelyek feltöltenek! Ha adsz magadnak néhány szabadnapot, újult erővel térhetsz vissza. Bizalmad megrendülhet valakiben, aki már többször visszaélt a jóindulatoddal. Hallgass a megérzéseidre.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nyugodt, már-már eseménytelen napok jönnek, amit most nem is bánsz. Remek alkalom ez a befelé figyelésre, az önismereti munkára: ha kedvet érzel rá, hogy elmélyedj a gondolataidban, most olyan összefüggéseket fedezhetsz fel, amik a későbbiekben is segíteni fognak. Figyelj oda a kommunikációdra, mert előfordulhat, hogy valaki félreért téged, és ez kellemetlen helyzetet idézhet elő.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Hirtelen úgy érezheted, hogy el vagy havazva. A munkahelyeden tornyosulnak a feladatok, hirtelen az összes barátod a társaságodat keresi, és ha kapcsolatban élsz, most a párodnak is nagyobb igénye lehet a kontaktusra. Jó taktika, ha megállsz egy kicsit, és sorra veszed, hogy mi áll előtted. Mindig csak a következő lépésre koncentrálj, mert ha egyszerre akarsz mindennek és mindenkinek eleget tenni, az káoszhoz vezet.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Ha utazást tervezel, remekül sülhet el, rengeteg izgalomban és flörtben lehet részed. Ha van párod, és közösen nyaraltok, kapcsolatotok felfrissülhet az új élményektől. Közben némi fejtörést okozhat egy ex felbukkanása, aki miatt még kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz. Légy egyenes és határozott, ellenkező esetben könnyen egy szövevényes szappanopera közepén találhatod magad.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Remek ötleted támadhat otthonod átalakításával kapcsolatban, aminek megvalósítására a lehetőséged is megvan, és minőségi változást hozhat a mindennapjaidba. Családod is üdvözölni fogja a tervet, és a segítségükre is számíthatsz, így sokkal könnyebben nyélbe ütheted a dolgot, mint hitted. Munkahelyeden végre nyugodtabb időszak köszönt be, amire már régóta vártál, és jó hatással lesz a kedvedre is.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ha meghívnak egy összejövetelre, érdemes részt venned rajta, mert új kapcsolatokra tehetsz szert. Friss barátságaid most gyorsan és jól alakulnak, és olyan embereket ismerhetsz meg, akik egészen új nézőpontokat nyitnak meg előtted a beszélgetéseitek során. Rád férnek az ilyen jellegű élmények, mert kicsit felráznak, és kihúznak a már ismert, de lassan langyossá váló állóvzből. Ha munkahelyi konfliktus készülődik, a héten maradj ki belőle.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Felbukkanhat valaki a múltadból, akire mostanában sokat gondoltál, és kellemes emlékeid vannak róla. Ő is hasonlóan vélekedik rólad, könnyen lehet, hogy hangulatos nosztalgiázás bontakozik ki köztetek. Ha újra szeretnéd tartani vele a kapcsolatot, ne rejtsd véka alá a szándékaidat, mert ő is nyitott lehet erre. Vigyázz, ne kalandozz el nagyon a napi feladataid végzése közben, mert pluszmunkát okozhatsz magadnak.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Ha mostanában sok volt a stressz, most egy nyugodtabb időszak kezdődik, amikor kifújhatod magad, és újratöltődhetsz. Nem feltétlenül a lustálkodás hozza meg számodra a várt ellazulást, inkább az aktív pihenés tehet jót most neked. Foglalkozz a hobbiddal, keress olyan tevékenységeket, amelyekben örömödet leled. Szert tehetsz valamire, amire régóta vágytál, és emiatt madarat lehet fogatni veled. 

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valósággal brillírozol a munkahelyeden. Nem igazán találkozol olyan problémával, amit most ne tudnál megoldani, és ez a feletteseid figyelmét sem kerüli el. A héten akár még jutalomban is lehet részed a kiváló teljesítményed miatt. Családod tagjai is mintha jobban hallgatnának rád, mint valaha: ha van olyan kérdés, amiben szeretnéd átvinni az akaratod, érdemes most felvetned, mert ebben is sikerrel járhatsz. 

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Optimistán tekintesz a jövőbe, amire most minden okod megvan. Életed minden területén rendeződni látszanak a dolgok, ilyen nyugalomra már rég nem volt példa az életedben. Igyekezz felvenni ezt a kellemes ritmust és megtartani a rendezettséget, ameddig csak lehet, mert apró erőfeszítéseket tenni sokkal egyszerűbb, mint egy újból kialakult káoszt menedzselni. Jó hírt kaphatsz a héten, ami tovább fokozza a pozitivitásodat.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Oszd be az energiáidat, mert a hét második felében felgyorsulhatnak az események. Lehet, hogy egy olyan összejövetel szerveződik, amire nem számítottál előre, de semmiképp ne hagyd ki, mert nagyon jól sülhet el. A spontaneitás most egyébként is jól jön, egy ideje már szomjazod a kalandokat és az újdonságokat. Itt a kiváló alkalom, vesd bele magad a kikapcsolódásba!

Játssz a Gösserrel!

Vásárolj 2 db Gösser terméket, töltsd fel a kódot a Screvo App-ba és nyerj!

Advertisement

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük