Optimistává és boldoggá tesznek: 10 napindító jógagyakorlat kezdőknek

Kezdd a napod ezekkel a jógapózokkal, hogy jókedvűen teljen a napod.

GettyImages-1129449914

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak időszakok, amikor különösen nehéz optimistán tekinteni az induló nap elé. A derűlátóbb napkezdéshez és a jó kedélyű naphoz hozzásegíthet a reggeli jóga.

A pozitív gondolkodást segítő gyakorlatok természetesen a zavartalannak ígérkező napokon is hasznosak lehetnek. Nemcsak a gyakorlott jógázóként, hanem amatőrként is boldogulhatsz, hiszen számos ászana egyszerű.

Reggeli jóga az optimizmusért

A következő gyakorlatsort végezd ébredés után. Az első három póz nyugalmat és boldogságérzetet teremthet benned. A továbbiak a pozitív napkezdést segíthetik, energikussá és optimistábbá tehetnek. Helyezkedj egy polifoamra vagy a szőnyegre, fordulj a beáradó napfény irányába, és kezdődhet a jóga. A gyakorlatokat addig tartsd ki, amíg kényelmesek, ugyanakkor kihívást is jelentenek.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Forrás: yogacarol.co.uk; yogajournal.com.

Képek: Getty Images.

Ezt is szeretjük