Heti horoszkóp július 8-tól július 14-ig: a Nyilas boldog, a Skorpiónak a új hódolója akad

Úgy tűnik, július második hete a legtöbb jegy számára a szívügyekről szól.

Heti horoszkóp, 2024. 28. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Júliusban minden megtelik élettel, a levegő illatos, a természet üde és tündöklő, az ember lelke szinte szárnyal. A szabadtéri programok is besűrűsödnek ilyenkor, nehéz unatkozni és a négy fal között szomorkodni.

Nem csoda, hogy ilyenkor sokszor szerelmek szövődnek, barátságok alakulnak, kapcsolatok mélyülnek el. A hónap második hetében a legtöbb csillagjegy esetében az emberi kötelékek lesznek a fókuszban.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Rájöhetsz, hogy hosszú ideje van a környezetedben valaki, akit eddig nem értékeltél eléggé. Most benned is felébred az igény, hogy jobban kimutasd felé az érzelmeidet, és a tudtára add, milyen fontos is számodra. Jó fogadtatásra számíthatsz, bátran tárd fel a lelked a másik előtt, mert te is ugyanolyan előkelő helyet foglalsz el a szívében. Ha a héten kicsit intenzívebben dolgozol vagy bulizol, legalább egy teljes napot szentelj a pihenésnek!

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Hajlamos vagy arra, hogy túlságosan szigorú légy magadhoz és azokhoz, akik hozzád a legközelebb állnak. Ez a héten sem lesz másként, és bár a szeretteid ismernek és elfogadnak így, most érzékenyebb pillanatban szólhatsz bele valaki lelkébe. Figyelj a szokásosnál jobban a szavaidra, mert olyat bánthatsz meg velük, aki nem érdemli meg. Ha mégis kimondtál valamit, amit nem kellett volna, ne szégyellj bocsánatot kérni!

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Ha eddig magadba fojtottad az érzéseidet, gondolataidat egy számodra kellemetlen helyzettel kapcsolatban, a héten oszd meg őket a társaddal! Kiváló az alkalom, hogy tisztázzátok a szituációt, és együtt megoldást találjatok, ami mindkettőtöknek megfelel. Ha egyedülálló vagy, egy izgalmas idegen keltheti fel a figyelmed, de légy óvatos, mert nincs minden tisztázva az illető háza táján, és ha nem figyelsz, könnyen zűrös ügybe keveredhetsz.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ha párkapcsolatban élsz, a társad mostanában kicsit elhanyagolva érezheti magát. Koncentrálj rá a héten, csináljatok közös programokat, randizzatok, beszélgessetek! Ha egyedülálló vagy, előfordulhat, hogy másként kezdesz nézni valakire, akire eddig csak jó ismerősként tekintettél. Ne zárkózz be, mozdulj ki, és egy érkező meghívásra mondj igent, mert csodálatos élményekben lehet részed, ha nem hagyod ki az eseményt!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Szereted, ha rajonganak érted, és ebben a héten bőven lesz részed. Nem kerüli el a figyelmedet, hogy mostanában többen is küzdenek a kegyeidért, de ne ragadtasd el magad, és ne űzz kegyetlen játékot a hódolóiddal! Ha valaki egyértelmű lépést tesz feléd, de te nem viszonzod az érzelmeit, ne ringasd hiú ábrándokba! A munkád során most fokozottan figyelj oda, mert kellemetlen, megelőzhető hibát véthetsz, ha sokszor elkalandozol.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Megérkeztél a nyárba, és ez a közérzetedre is hatással van, jól érzed magad a bőrödben. Bár mostanában sokat túlórázol, nem visel meg különösebben a helyzet, mert tele vagy energiával, és élvezed a munkád. Párkapcsolatod stabilabb, mint valaha, kölcsönösen biztosak vagytok egymás érzelmeiben és támogatásában. Ha egyedülálló vagy, egy családi barát személyében váratlan hódolód akadhat.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ha mostanában nem volt szerencséd a szerelemben, ez a héten megváltozhat: úgy tűnik, most minden a te kezedre játszik, és a dolgok végre jól alakulnak. Vigyázz, hogy ne vetítsd ki a régi sérelmeidet egy új helyzetre, mert itt most teljesen mások a viszonyok. Ha kapcsolatban élsz, jöhet egy kisebb mosolyszünet, de a nyílt kommunikáció hamar átlendít rajta. Iktass be a napjaidba valamilyen sportot, mert a tested igényli a mozgást!

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Valaki már régóta ostromol az érzelmeivel, amiket nem viszonzol, és most terhessé válhat a közeledése. Igyekezz kerülni az illetőt, így nem érthet félre semmit, és felhagy a próbálkozással. Egy másik személy azonban felfigyelhet rád, és ez a figyelem már számodra is kellemesebb lesz. Ne taktikázz, egyszerűen add át magad az alakuló románc szépségeinek, és élvezd ki minden percét! Szakíts időt a családodra is a héten!

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Csodás időszak következik a párkapcsolatodban, ami talán a nyári hangulatnak, talán a köztetek lévő kémiának köszönhető, de mindenképpen emlékezetes napok jönnek. Úgy érezheted, megtaláltad a másik feled, és teljes szívedből ki tudod jelenteni, hogy boldog vagy. A baráti kapcsolataidban eseménytelenebb időszak kezdődik, kevesebb időtök van egymásra, de ebből nem lesz sértődés, mert mindenki tudja, hogy átmeneti a helyzet.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Vitába keveredhetsz, amit sikerül olyan jól kezelned, hogy végül szerencsésebben alakul a helyzet, mint azt remélted. Ha megbántottak, légy képes fogadni a bocsánatkérést is, és ne dédelgesd a sérelmeket, mert neked sem tesz jót. Vonzerőd a tetőfokára hág, úgy tűnik, most mindenki szeretne a közeledben lenni, elhalmoznak bókokkal, ami felturbózza az önbizalmad. Fürdőzz a kedves szavakban, és ne szabadkozz, ha dicsérnek!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Ha egyedülálló vagy, úgy érezheted, hogy neked kell megtenned az első lépést valaki felé, aki már foglalkoztat egy ideje. Nincs vesztenivalód, ha ösztöneid ezt diktálják, tedd próbára magad! Párkapcsolatodban most egy nyugodtabb időszak kezdődik, de ez nem az unalomról szól, hanem inkább a bizonyosságról és arról, hogy nem kell folyton új ingereket keresnetek ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat egymás társaságában.

Halak (II. 20. - III. 20.)

A napokban a baráti kapcsolataidra irányul a fókusz. Ha közös nyaralást vagy hétvégi kiruccanást terveztek a hétre, remekül sikerülhet. Egy új személy is érkezhet a társaságba, aki felkavarja az állóvizet, és energiáival kicsit felfrissíti a csapatot. Még egy kis féltékenység is felütheti a fejét, mert az új emberrel többeknek is elmélyülhet a barátsága. Ez a régi viszonyokra nem jelent veszélyt, kár miatta konfliktusba keveredni.

Tényleg a mesterséges intelligencia irányít mindent 20 év múlva?

Ha kíváncsi vagy, hogyan formálja át a mesterséges intelligencia az életünket mindezt könnyed, szórakoztató és közérthető módon megközelítve, akkor gyere el előadásunkra, ahol Szily Nóra vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz. Az előadás során kiderül, milyen szerepe van a mesterséges intelligenciának a mindennapjainkban, és hogyan alakíthatja a jövőnket. Gyere el, és tudd meg, mit hoz a jövő!

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük