Ijesztő jóslat a harmadik világháborúról: eddig minden bejött, amit a férfi mondott

Siener van Rensburg ijesztő pontossággal beszélt a jövőről.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Siener van Rensburg ijesztő pontossággal beszélt a jövőről.

Számos alak létezett már a történelem során, aki azt állította, tudja, mit hoz a jövő, ám ezek a próféciák az esetek többségében hamisnak bizonyultak - elég csak a világvégejóslatokra gondolni.

Ám az 1800-as években született egy olyan férfi is, aki nem biztos, hogy a levegőbe beszélt, ez azonban nem túl jó hír, mert a jövendölése szerint közeleg a harmadik világháború.

A harmadik világháború kitörése

Nicolaasként anyakönyvezték a dél-afrikai születésű Siener van Rensburgot, aki később próféciái miatt kapta a Siener nevet, amely látnokot jelent. A férfi 1864 és 1926 között élt, és ez idő alatt számos olyan dolgot előre megmondott, amely később valóban be is következett.

Emiatt aggasztó, hogy a harmadik világháborút is megemlítette, amire szerinte a közeljövőben kerülhet sor.

"Egy igazi lázadásra kerül majd sor az Európai Parlamentben, amelyet az európai bevándorlás témája szít. A harmadik világháború tavasszal fog kirobbanni - nem sikerült megfejtenünk, hogy pontosan mely év tavaszáról beszél Rensburg - az Egyesült Államok, Anglia, Németország és Oroszország főszereplésével" - írja a kolozsvaros.ro.

A harc kimenetele

A férfi szerint a háború rengeteg áldozattal jár majd, fő fegyverként sokkhullámokat használnak, és a főszereplők Oroszország, az Egyesült Államok, Németország és Anglia lesznek. Említést tett egy Izrael és Szíria között dúló harcról is, ahol atombombával pusztítanak majd.

Rensburg jóslata kimondja, hogy Oroszország bukása után végül Németország lesz a háború győztese, és a világban gyökeres változások következnek majd be. Új határokat rajzolnak, az Egyesült Államok elveszíti a befolyását, az angol nyelv visszaszorul, és Kína válik az elsődleges gazdasági hatalommá. A németek hatékony vezetőjeként egy kancellárnőt említ, akit később egy hasonlóan erős és intelligens férfi követ majd.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Rensburg eddig bejött jóslatai

A feljegyzések szerint Siener van Rensburg már a 19. században pontos jóslatokat adott az első és második világháborúról, azok kimeneteléről, a spanyolnátháról, az A típusú influenza és az AIDS megjelenéséről. Olyan eseményeket is előrevetített, amelyek évtizedekkel a halála után történtek, többek közt a csernobili atomrobbanást és az Öböl-háborút, de még Diana hercegnő halálát is megjövendölte. 

Ezt is szeretjük