Szakítottál a pasiddal? 3 kínos dolog, amit ne posztolj a Facebookra
Akkor se, ha dühös vagy
Ne a Facebookon adj hangot szakítás utáni csalódottságodnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szakítás fájdalmas és elkeserítő, főleg tinédzserként, még mi is emlékszünk rá, milyen volt az.

Az indulatok sokszor magukkal ragadják az embert, bosszúért kiált a lélek, de a dühödet ne a Facebook-üzenőfaladon próbáld levezetni, mert azzal csak magadat hozod kínos helyzetbe. Különösen a következőket kerüld el!

Közös fotó egy ismeretlen sráccal

A sztárok is gyakran beleesnek az átlagemberek hibájába: szakítás utáni hirtelen felindulásukban közös képet posztolnak a falukra, csak hogy megmutassák, túl vannak a történteken, és boldogok.

Légy szíves, ne kövesd a példájukat, még akkor se, ha dühös vagy, mert ezzel az átlátszó, nyilvánvaló trükkel magadat hozod kellemetlen helyzetbe! Mindenki számára magától értetődő lesz, hogy a srácnak semmilyen szerepe nincs az életedben, és csak valami pótlékot keresel a kicsinyes bosszúhoz.

Sokkal felnőttebb gondolkodásra vall, ha inkább a barátnőiddel töltött időről posztolsz - úgy tűnik majd, hogy a szakítás után is jól érzed magad a bőrödben.

Idézetek az árulásról

Szakítás után biztosan úgy érzed, hogy elárultak, és téged már senki nem szeret, de ezen túl kell lépni, méghozzá egyedül. A csalódásról, kiábrándulásról és összetört szívekről szóló idézetekre senki sem vevő, nem beszélve arról, hogy a magánügyeidet nem illik ilyen mértékben kiteregetni.

Ha ilyen típusú idézetet vagy saját gondolatot posztolsz, biztosan lesz legalább egy ember, aki nyíltan rákérdez, hogy mi a baj, és akár reagálsz rá, akár nem, úgy fog tűnni, hogy sajnáltatod magad.

Ha nem szeretnél szánalmasnak tűnni, felejtsd el a coelhói mélységű gondolatokat, és próbáld meg otthon, egymagadban rendezni az érzéseidet. Hidd el, idővel könnyebb lesz!

Szakértői segítség

Nehezedre esik feldolgozni a történteket? Hallgasd meg szakértőnket, hogyan győzheted le a hangulatingadozást!

Gonoszkodó megjegyzések

Gyerekes megoldás, ha gonoszkodó megjegyzéseket teszel arra az emberre, akibe nemrég még fülig szerelmes voltál. Egyrészt átlátszó, hiszen mindenki tudja, hogy ezt a csalódottság mondatja veled, másrészt sajnos így csak magadat járatod le, az exedre ez semmilyen hatással nincs. Nem menj le egy óvodás szintjére, kezeld felnőttként a tényt, hogy vége lett a kapcsolatnak, ezzel sokkal érettebb példát mutatsz mindenkinek, és talán a későbbiekben még barátok is lehettek a sráccal.

Ezt is szeretjük