A világ legcikibb csajozós szövegei: neked is mondták már?
A pasik sem tudják mindig eltalálni, hogy milyen mondattal lehet levenni a lábáról egy lányt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy pasi odamegy hozzád, már az első mondatából leszűrheted, hogy akarsz-e tőle valamit. Egy-egy ciki csajozós szöveggel ugyanis nagyon el tudják rontani az első benyomást.

Nézd meg minden idők legkínosabb, legelcsépeltebb vagy éppen legidegesítőbb csajozós dumáit!

Szia cica, van gazdád?

Talán a legrégibb, a leggyakoribb és a legelhasználtabb szöveg a fenti. Ha a srácba mindössze annyi kreativitás szorult, hogy ezt a mondatot vesse oda neked, kétszer gondold meg, hogy szóbaállsz-e vele.

Több frappáns válasz is létezik erre az idétlen kérdésre, ha nem akarsz beszélgetni a pasival, de továbbállás előtt egy egyszerű igen is megteszi.

- Szóbaállsz idegenekkel? - Nem. - Akkor bemutatkozzak?

Már a kérdés sem stimmel, hiszen egyrészt már szóbaálltál vele, amikor nemet mondtál, másrészt attól, hogy megmondja a nevét, még ugyanúgy idegen lesz. Ha valaki ezzel a dumával próbál felszedni, valószínűleg úgysem sikerül neki. Egyszerűen ne foglalkozz a pasival, vagy, ha nyomulósnak tűnik, mondj nemet a második kérdésre is, és lépj le.

Nem találkoztunk mi már valahol?

Azok közül, akik ezzel a szöveggel mennek oda egy lányhoz, csak nagyon kevesen gondolkoznak őszintén azon, hogy nem most először futnak össze veled. Ha pedig így van, arra általában a lány is emlékszik, és a csajozós duma máris ártalmatlan kérdéssé válik. Ha azonban ez tényleg egy beszélgetésindító mondat akar lenni, de te nem vagy vevő rá, egy szimpla nemmel elintézheted.

Nincs izomlázad? Egész nap a fejemben járkáltál.

Ez a mondat különösen akkor értelmetlen, ha ezt egy olyan srác mondja neked, aki akkor lát téged életében először. Erre az aprócska tényezőre akár rá is világíthatsz a válaszodban, persze csak akkor, ha eljutsz odáig, hogy beszédbe elegyedsz a pasival.

Elhagytam a telefonszámomat. Megadnád a tiédet?

A telefonszámos duma egy időben még tényleg vicces volt, de mára már annyira elcsépeltté vált, hogy, aki ezzel jön oda, azt a lányok nagy része legszívesebben nyakon öntené az italával, hogy térjen észhez. Persze a te döntésed, hogy megadod-e a számodat, de azért először rákérdezhetsz, hogy tud-e jobb szöveget.

Ezt is szeretjük