Így vedd le a pasit a lábáról egyetlen mondattal: nem ereszt majd

Egyetlen mondattal kialakíthatod a kapcsolatot kettőtök között.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az első randin vagy egy új ismertség kezdetén a közös érdeklődési kör megadja a beszélgetés fonalát, amihez bármikor visszanyúlhattok, így elkerülhetőek a kínos csendek.

A következő témákkal nem foghatsz mellé - jó színben tüntetheted fel magad általuk, és egyúttal a pasit is leveheted a lábáról. De vigyázz, soha ne állíts valótlanságot csak azért, hogy egy srácot lenyűgözz!

- Mindenféle sportot szeretek

A pasik szeretnek nyugodt körülmények között meccset nézni, amit sok lány nem tolerál jól, hiszen azt a néhány órát akár rájuk is fordíthatnák. Pontosan ezért, ha már rögtön az ismeretségetek elején bedobod az ütőkártyádat, miszerint igazi sportos csajszi vagy, azzal jó pontot szerezhetsz a srácoknál.

Az ellenkező nem tagjai bolondulnak az olyan lányokért, akikkel el lehet beszélgetni a sportról, az pedig csak hab a tortán, ha te magad is szívesen telepedsz a tévé elé, amikor a kedvenc focicsapatod játszik, vagy amikor Forma-1-futamot tartanak. Vagyis mindenképpen említsd meg, hogy a sportközvetítések és a meccsek mennyire fellelkesítenek, és vesd fel, hogy esetleg közösen is megnézhetnétek egyet.

- Imádom a Halálos iramban filmeket

Ha van film, ami tipikusan pasis alkotás, akkor ez a széria egészen biztosan az. Hihetetlenül jó járgányok, száguldás, menő, példaképszerű pasik és klassz csajok - minden adott ahhoz, hogy a Halálos iramban összes része a tinifiúk kedvence legyen, a történet folyama ebből a szempontból mellékes.

Ezek a legkínosabb bakik az első randin

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha te is szereted a gyorsulást és a szép autókat, és persze a filmet is láttad, akkor érdemes megemlíteni, mennyire lenyűgöznek a gyorsulási versenyek, és te is szívesen kipróbálnál egy ilyen kocsit. Ezzel beindíthatod a beszélgetést, és véget nem érő közös témára akadhatsz, mert a pasik akár napokon keresztül is tudnak autókról beszélni.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

- Nekem már megvan az új albumjuk

A közös zenei ízlés nagyon jó kiindulási alap lehet egy társalgás megkezdéséhez. Ha hasonló műfajt és bandákat szerettek, az olyan, mintha egyenesen kijelentenéd: látod, milyen sok mindenben hasonlítunk!

Emellett megemlítheted, hogy neked már megvan a banda új albuma, amit nagyon szívesen kölcsönadsz, ha szeretné. Ha meg is van neki, de tetszel a srácnak, még az is lehet, hogy letagadja a dolgot és szavadon fog, mert ez egy újabb lehetőséget ad arra, hogy a későbbiekben is találkozzatok.

Ezt is szeretjük