Ezért nem keres a pasi: 3 nyomós ok, ami a háttérben állhat

Mi lehet az oka, hogy nem keres a pasi a randi után? Ne gondolj egyből a legrosszabbra!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mielőtt aggódni kezdesz, hogy miért nem hív vagy ír a pasi a találkozásotok után, ne felejtsd el a háromnapos szabályt! Várd ki azt a bizonyos 72 órát, mert lehet, hogy tényleg csak nem fér bele az idejébe egy telefonbeszélgetés - ennyi idő alatt azonban már az esetek többségében meg tudja oldani. 

Bár a háromnapos szabály a nők agyszüleménye, valószínűleg nem véletlen, hogy létrejött: a tapasztalatok alapján, ha valaki ennyi idő után sem keres, az már nem is fog, aki pedig még belelóg a három napba, az nem reménytelen. Nézd meg, mi lehet az oka, ha nem jelentkezik azonnal.

Bátorságot gyűjt

Ha egy félénk fiúval van dolgod, még az is lehet, hogy egyszerűen nem mer felhívni a randi után. Lehet, hogy órákba telik összeszednie a bátorságát, mert nem biztos benne, hogy te is akarod-e, hogy keressen. 

Ha te is úgy vetted észre a randin, hogy önbizalomért bizony a szomszédba kell mennie a srácnak, rásegíthetsz egy kicsit a folyamatra. Ha a három nap után sem keres, megejthetsz neki egy - Mi újság? tartalmú sms-t. Ebből tudni fogja, hogy bátran kezdeményezhet, mert nem fogod őt visszautasítani akkor sem, ha felhív, vagy egy újabb randit kér - hiszen érdeklődtél utána.

Ha azonban még a te megkeresésedre sem jön válasz, akkor valószínűleg sajnos nem puszta félénkség áll a dolog hátterében. Bármennyire is nehezedre esik, ezután ne keresd a pasit!

Dolga akadt

Persze kifogásokat mindig lehet találni, de az is előfordulhat, hogy tényleg most jött össze annyi minden a srácnak, hogy egyszerűen nem volt ideje keresni téged. Ha ez tényleg így van, akkor amint tud, keresni fog, de valószínűleg még a háromnapos szabály lejárta előtt.

Ha pár nap elteltével tényleg felhív vagy üzenetet ír, amiben elnézést kér, és megindokolja, hogy miért nem keresett, akkor semmi sincs veszve. Akkor se ess kétségbe, ha nem mond részleteket, inkább örülj annak, hogy mégis hallatott magáról - ha alkalom adódik rá, személyesen úgyis megkérdezheted, hogy minden rendben van-e.

A rosszabbik eset

Sajnos az is könnyen előfordulhat, hogy azért nem keres a pasi, mert tényleg nem szeretne tőled semmit. Persze ez rosszulesik, főleg, ha téged érdekel, de hidd el, ez még nem a világvége - rengetegen vannak, akik örömmel felhívnának a randi után, és nem hagynának azon görcsölni, hogy mit csinálhattál rosszul. Őrizd meg a méltóságodat, és ne keresd a srácot - tégy úgy, mintha a legkevésbé sem izgatna, hogy ennyiben maradt a dolog.

Ezt is szeretjük