A nagy súlyfeleslegtől már mozogni is alig bírtak ezek az állatok: ma már egészségesek és boldogok
Sokszor nemcsak az embereknek, hanem az állatoknak is életmódváltásra van szükségük az egészségük érdekében.

állaatok-fogyása-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok ember életében szinte mindennap felmerülő téma a fogyókúra, hiszen sokan a külsejük miatt, míg mások az egészségük érdekében is szeretnének változtatni. A súlyfelesleg azonban nemcsak minket, hanem az állatokat is érinthet, akiknél nem esztétikai, sokkal inkább egészségügyi kérdés az életmódváltás.

A háziállatok számos helyen családtagnak számítanak, így nekik is a legjobbat szeretnék a gazdik - amivel nincs is semmi baj. Ám a kényeztetés átfordulhat negatív irányba is, és ez egy idő után hízáshoz és betegségek kialakulásához vezethet.

A fogyással megváltozott az életük

Ahogy az embereknél, úgy a házi kedvenceknél is a fogyás alapja a kiegyensúlyozott, zsírszegény táplálkozás és a rendszeres mozgás, ezek a példák pedig jól mutatják, hogy az eredmény sem marad el, ha egy kicsit jobban odafigyelnek a túlsúlyos állatokra. A tekintetükön is látszik, hogy sokkal boldogabbak a felesleges többlet nélkül, könnyebben tudnak szaladgálni és játszani, és az egészségük is rendbejött.

Fogászati szűrővizsgálati hetek május 10-21. között a Suttogóban!

A kutyák és macskák fogászati, szájüregi megbetegedései a leggyakoribb egészségügyi problémák közé tartoznak.

Kerüld el a komolyabb megbetegedést, hozd be egy fogászati szűrésre kedvencedet a gödöllői Suttogó Állatorvosi Rendelőbe! Ha bármilyen további kezelésre van szükség a szűrés alapján, akkor a fogkő leszedéstől a foghúzásig, vagy akár szövetszaporulat eltávolításig 20% kedvezményt kapsz az összes, a szűréshez kapcsolódó kezelés árából!

 

*A kedvezmény a szolgáltatási árakra vonatkozik, az esetlegesen szükséges gyógyszerekre, egyéb vásárolt termékekre nem érvényes.

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük