A nagy súlyfeleslegtől már mozogni is alig bírtak ezek az állatok: ma már egészségesek és boldogok

Sokszor nemcsak az embereknek, hanem az állatoknak is életmódváltásra van szükségük az egészségük érdekében.

állaatok-fogyása-borító
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok ember életében szinte mindennap felmerülő téma a fogyókúra, hiszen sokan a külsejük miatt, míg mások az egészségük érdekében is szeretnének változtatni. A súlyfelesleg azonban nemcsak minket, hanem az állatokat is érinthet, akiknél nem esztétikai, sokkal inkább egészségügyi kérdés az életmódváltás.

A háziállatok számos helyen családtagnak számítanak, így nekik is a legjobbat szeretnék a gazdik - amivel nincs is semmi baj. Ám a kényeztetés átfordulhat negatív irányba is, és ez egy idő után hízáshoz és betegségek kialakulásához vezethet.

A fogyással megváltozott az életük

Ahogy az embereknél, úgy a házi kedvenceknél is a fogyás alapja a kiegyensúlyozott, zsírszegény táplálkozás és a rendszeres mozgás, ezek a példák pedig jól mutatják, hogy az eredmény sem marad el, ha egy kicsit jobban odafigyelnek a túlsúlyos állatokra. A tekintetükön is látszik, hogy sokkal boldogabbak a felesleges többlet nélkül, könnyebben tudnak szaladgálni és játszani, és az egészségük is rendbejött.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük