Gyönyörű képeken a mentett állatok átalakulása: látszik rajtuk a boldogság

Ezek az állatok jól tudják, milyen csodákra képes a szeretet ereje.

Mentett állatok előtte-utána
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyakran szokták mondani, hogy az állatoknak nincs szükségük a pénzre és a hatalmas luxusra, ha szeretetet és törődést kapnak, az számukra a legnagyobb boldogság. Ez azonban nemcsak egy elcsépelt közhely, hanem a valóságban is igaz, amit a mentett állatok képei is alátámasztanak.

Sajnos az emberi felelőtlenség miatt még mindig rengeteg állat kerül az utcára, a helyzetet pedig az sem segíti, hogy egyre többen vannak a szaporítók, akik jó pénz reményében teljesen kihasználják a kutyák és macskák testi és szellemi egészségét. 

Új életet kaptak a mentett állatok

Szerencsére egyre több helyen lehet látni, hogy támogatják a mentett vagy hivatásos tenyésztőktől származó állatok befogadását, valamint az ivartalanítás is fontossá vált, ezzel is elősegítve, hogy minél kevesebb állat kerüljön az utcára. Mentett állatot ráadásul nem csak azért éri meg befogadni, mert örök barátságok születhetnek, hanem mert náluk hálásabb és szeretetteljesebb társat ritkán találni. Jól bizonyítják ezt az alábbi képek is, amiken jól látszik, hogy a törődés és gondoskodás hatására szinte újjászülettek az egykor félénk kutyák és macskák.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

(Képek forrása: Imgur, Reddit)

Ezt is szeretjük