Ilyen, amikor az állatok tekintete tele van szeretettel: gyönyörűek ezek a képek
Egyszerűen csodálatos, ahogy ezek az állatok a gazdáikra néznek.

állatok-tekintete-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes állatok nem véletlenül váltak az emberek hű társaivá az évezredek során. Nemcsak az élet számos területén tudnak segíteni, hanem semmihez sem fogható szeretetet tudnak adni, ami bárkinek szebbé teszi a napját.

A kutyák például nemcsak a szervezetre vannak jó hatással, hanem a mentális egészségre is, a felmérések szerint a kutyatartók sokkal boldogabbnak érzik magukat, de a macskák is sokkal szebbé tudják tenni az ember életét.

Édes fotókon a szeretetteljes tekintetek

Ahogy az emberek, úgy az állatok is sok esetben ki tudják fejezni érzelmeiket, elég csak arra gondolnunk, amikor mosolyognak, de a kedves bújás és az szeretetteljes tekintetek is arról árulkodnak, hogy milyen jól érzik magukat a bőrükben. A következő képeken ez utóbbira láthatunk remek példákat, gyönyörű, ahogy az állatok a gazdájukra ilyen nagy csodálattal és szeretettel néznek.

Fogászati szűrővizsgálati hetek május 10-21. között a Suttogóban!

A kutyák és macskák fogászati, szájüregi megbetegedései a leggyakoribb egészségügyi problémák közé tartoznak.

Kerüld el a komolyabb megbetegedést, hozd be egy fogászati szűrésre kedvencedet a gödöllői Suttogó Állatorvosi Rendelőbe! Ha bármilyen további kezelésre van szükség a szűrés alapján, akkor a fogkő leszedéstől a foghúzásig, vagy akár szövetszaporulat eltávolításig 20% kedvezményt kapsz az összes, a szűréshez kapcsolódó kezelés árából!

 

*A kedvezmény a szolgáltatási árakra vonatkozik, az esetlegesen szükséges gyógyszerekre, egyéb vásárolt termékekre nem érvényes.

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük