Ezeken az állatokon látszik, mennyire hálásak: gyönyörű pillanatok, miután megmentették őket
Ezek az állatok egész életükben a meleg otthonra és szeretetre vágytak.

mentett-állatok-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kutyák és macskák nem véletlenül kerültek a hosszú évezredek alatt ilyen közel az emberekhez: hihetetlen szeretetet és gondoskodást adnak egymásnak, és sok helyen nem csak háziállatként, hanem családtagként tekintenek rájuk.

Sajnos vannak olyan állatok, amelyeknek nem volt ilyen nagy szerencséjük, és az otthon melege helyett vagy az utcákat járták egész életükben, vagy egy menhelyen kellett túlélniük a mindennapokat. Szinte nem is ismerték, mi az igazi szeretet, amíg jólelkű gazdájuk megmutatta nekik, mit is jelent az otthon fogalma.

A mentett állatok tekintete mindent elárul

Bár az állatok nem tudnak kommunikálni velünk, a tekintetük így is sok mindent elárulhat arról, hogyan is érzik magukat. A mentett macskákon és kutyákon is jól látszik, mennyire hálásak új gazdájuknak, hiszen egész életükben erre a pillanatra vártak. Nekik ez az egész világot jelenti és ezt nagyon megható módon köszönik meg.

Fogászati szűrővizsgálati hetek május 10-21. között a Suttogóban!

A kutyák és macskák fogászati, szájüregi megbetegedései a leggyakoribb egészségügyi problémák közé tartoznak.

Kerüld el a komolyabb megbetegedést, hozd be egy fogászati szűrésre kedvencedet a gödöllői Suttogó Állatorvosi Rendelőbe! Ha bármilyen további kezelésre van szükség a szűrés alapján, akkor a fogkő leszedéstől a foghúzásig, vagy akár szövetszaporulat eltávolításig 20% kedvezményt kapsz az összes, a szűréshez kapcsolódó kezelés árából!

 

*A kedvezmény a szolgáltatási árakra vonatkozik, az esetlegesen szükséges gyógyszerekre, egyéb vásárolt termékekre nem érvényes.

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük