A húspiacról mentették meg a kutyát: mikor meggyógyult, furcsa hasonlóságra derült fény

Az internet imádja a kis szeretetgombócot.

Mentett kutya és Baby Yoda közötti hasonlóság
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem titok, hogy az internetezők imádják a cuki dolgokat, hiszen kevés olyan ember van, akinek a szíve nem lágyul meg egy aranyos kutya vagy egy imádni való cica láttán, ezért ahol csak lehet, megosztják a házi kedvencekről készült elragadó fotókat.

Tavaly év vége felé azonban új szintre lépett a cukiságimádat: megjelent Baby Yoda, akiért a nők és a férfiak is ugyanúgy rajongtak, és igazi mémlavinát indított el a Star Wars-univerzum legédesebb szereplője.

Az internet új kedvence, Mork

Mi történik, ha egy cuki állatot keresztezünk Baby Yodával? Megszületik az internet új kedvence, Mork, aki már több ezer Insta-követőt zsebelt be aranyos pofijával és azzal, hogy mennyire hasonlít a cuki filmkarakterre. Mork élete azonban nem volt mindig ilyen vidám: egy szervezet a kínai húskereskedelemből mentette ki, és olyan rossz volt az állapota, hogy azonnal kórházba kellett vinni, hiszen a kiskutyus majdnem meghalt. Miután jobban lett, az alapítvány az Egyesült Államokba vitte, ahol az elnökük befogadta, azóta pedig Mork szeretetben és boldogságban éli a mindennapjait.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

(Képek forrása: morkskywalker / Instagram)

Ezt is szeretjük