Mit tesz a szeretet a menhelyre került állatokkal? Előtte-utána képeken a hatalmas változás
Sokan közülük rettegve, betegen és szomorúan kerültek a menhelyre, ám az örökbefogadás után teljesen megváltoztak.

menhelyi allatok cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos rengeteg kidobott, kóbor állat él az utcán, akiknek egyedül igen kevés esélyük van az életben maradásra. És bár szomorú, de bőven akadnak olyanok is, akiket saját egykori tulajdonosaik adnak le a menhelyen. Az állatvédő szervezetek igyekeznek segíteni rajtuk, ám a lelki sérüléseket a legjobban egy szerető gazdi tudja orvosolni.

Az örökbe fogadás után az addig depressziós, szomorú vagy rettegő cicák és kutyák teljesen meg tudnak változni, és megmutatják: az emberi szeretet szinte csodákra képes.

Állatok örökbefogadás előtt és után

A következő cicák és kutyák igen rossz állapotban kerültek a menhelyre, sokan közülük súlyos egészségügyi problémákkal küzdöttek, ráadásul nagy részüket bántalmazták is korábban, így féltek az emberi érintéstől. A gondozók azonban mindent megtettek értük, ráadásul voltak olyan szerencsések, hogy valaki beléjük szeretett, és hazavitte őket. Ma már a legnagyobb boldogságban és szeretetben élnek, ez pedig meg is látszik rajtuk: hatalmas változáson mentek keresztül a gondoskodásnak és a törődésnek köszönhetően.

Ezt is szeretjük