10 fotó, ami bizonyítja, hogy a macskák bárhol kényelmesen elvannak: nem zavartatják magukat
Zseniális képek készültek a macskákról és határtalan kényelemérzetükről.

macska-kényelem-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lássuk be, macskák nélkül sokkal unalmasabb hely lenne a világ. Egyszerre édes szőrmókok, de ha furcsa pillanatokról vagy flegma nézésekről van szó, akkor is lehet rájuk számítani. És hát a fekhelyük kiválasztásánál sem a szokványos utakat választják.

Ahogy már korábban is láthattuk, a macskákra teljesen felesleges tízezreket költeni, hiszen a drága kaparófák és játékok helyett őket sokkal jobban vonzzák a kartondobozok, zacskók vagy bármi más, ami szinte semmibe nem kerül. Legyen szó bármiről, ők abból kényelmes fekhelyet tudnak varázsolni.

Nem zavarja őket semmi

A Twitteren már több mint 600 ezren követnek egy oldat, aminek már a neve is nagyon árulkodó: magyarra fordítva „Helyek, ahol a macskának nem kellene lenniük”. Itt olyan fotókat gyűjtenek egy csokorba a világ minden részéről, amik jól ábrázolják a négylábú kedvencek határtalan kényelemérzetét: bárhol bármikor találnak valamit, ahová kényelmesen be tudják fészkelni magukat, és ezután semmi sem zavarhatja meg őket a pihenésben. Az oldalnak nem véletlenül van ekkora követőtábora, hiszen zseniálisak az itt megosztott cicás fotók.

Fogászati szűrővizsgálati hetek május 10-21. között a Suttogóban!

A kutyák és macskák fogászati, szájüregi megbetegedései a leggyakoribb egészségügyi problémák közé tartoznak.

Kerüld el a komolyabb megbetegedést, hozd be egy fogászati szűrésre kedvencedet a gödöllői Suttogó Állatorvosi Rendelőbe! Ha bármilyen további kezelésre van szükség a szűrés alapján, akkor a fogkő leszedéstől a foghúzásig, vagy akár szövetszaporulat eltávolításig 20% kedvezményt kapsz az összes, a szűréshez kapcsolódó kezelés árából!

 

*A kedvezmény a szolgáltatási árakra vonatkozik, az esetlegesen szükséges gyógyszerekre, egyéb vásárolt termékekre nem érvényes.

Promóció

(Képek forrása: Twitter)

Ezt is szeretjük