Imádja az internet a különleges szemű cicát: nagyon aranyossá teszi egyedi külseje
Keresztbe állnak a cica szemei, de pont ettől olyan aranyos a külseje.

kancsal-cica-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha macskákról van szó, az internet mindig nagy örömmel üdvözli az újabb és újabb aranyos vagy éppen vicces tartalmakat, hiszen a doromboló szőrgombócok bárki szívét megmelengetik. Ez különösen igaz az olyan esetekre, amikor a cica kitűnik valamivel a tömegből.

A kancsalsággal, más néven szemtengelyferdüléssel élő cica, Olive korábban nagyon rossz körülmények között, az utcán tengette mindennapjait, ám ma már szerencsére szerető otthonra lelt, gazdáját pedig nemcsak kedves természetével, hanem mókás külsejével is lenyűgözte.

Aranyos képeken a kancsal cica

Olive élete sajnos nem indult könnyen, egy Long Island-i állatmentő szervezet munkatársa, Barbara talált rá alultápláltan, koszosan, apró faágak között. Jelenlegi tulajdonosa, Michelle macskát akart örökbe fogadni, és hallott a különleges külsejű, de még nagyon gyenge cicáról, akit ezután többször is felkeresett a befogadó önkéntes otthonában. Mikor Olive már elég erős volt, és jobb állapotba került, Michelle hazavihette, azóta pedig minden napját feldobja a kedves négylábú.

(Képek forrása: crazy_eyes_olive / Instagram)

Ezt is szeretjük