Pörkölt, amit a fogyókúra alatt is ehetsz
Kis csalással ínycsiklandozóan finom magyaros fogást készíthetsz, és a kilók miatt sem kell majd aggódnod. A zöldségpörkölt jó alternatíva.
A pörkölt olyan étel, amiről nehéz lemondani, de könnyen pótolhatod fogyókúra idején is.
A zöldségek elősegítik a jó emésztést, ezért hozzájárulnak a diétádhoz. A zöldségpörköltet fogyaszthatod rizzsel vagy teljes kiőrlésű tésztával.
Zöldségpörkölt
Hozzávalók:
- 50 dkg cukkini
- 1 kisebb spárgatök
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 2 darab paradicsom
- 2 darab zöldpaprika
- 1 darab paradicsompaprika
- 1 evőkanál pirospaprika
- só
- fokhagyma
- piros arany
Elkészítés ideje:
30 perc.
Elkészítés menete:
A meghámozott cukkinit vágd ketté, és szeleteld fel. A spárgatök magvas belét szedd darabokra. Az apróra vágott hagymát pirítsd meg az olajon.
Tedd bele a felszeletelt zöldpaprikát és paradicsompaprikát, majd szórd meg pirospaprikával. A tök belsejét tedd a cukkinivel együtt ebbe a pörköltalapba. Ízesítsd sóval, fokhagymával, piros arannyal. Körülbelül 20 perc alatt párold puhára, és ha majdnem kész, add hozzá a cikkekre vágott paradicsomot.
Saláták fogyókúrához
Ha inkább a salátára szavazol a diéta ideje alatt, kattintsd végig képgalériánkat, és meríts ötleteket.
OLVASD EL EZT IS!

- szendvics
- avokádó
Avokádókrém: fűszeres és isteni

- paradicsom
- uborka
Zsírolvasztó saláta, ha ma kezded a nagy éves fogyókúrát

- alma
- csirke