Túróval töltött friss retek
Igazi ínyenceknek
Ha a reggeli nem múlhat el friss zöldség nélkül, akkor garantáltan nem lesz ellenedre a következő recept sem, ami egészséges és finom is.

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Gyönyörű, hullámos loknik: 5 zseniális hajgöndörítő technika videón »

Arcszérum kávézaccból és avokádómagból? Újrahasznosítás már a szépségápolásban is »

Mellélőtt szettjével a gyönyörű színésznő: mi történt Chloë Moretz stílusérzékével? »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha vasárnap reggel szeretnél valami különlegeset enni, és nem megint vajas pirítóst majszolni, próbáld ki a túróval megtöltött friss retket.

Elkészítése igazán egyszerű, csak vágd le a zöldség tetejét, vájd ki a belsejét, majd töltsd meg a túrós masszával. Friss kenyérrel vagy pirítóssal fogyaszd.

Túróval töltött retek

Hozzávalók:

  • 25 dkg túró
  • 6 retek
  • 3 evőkanál tej
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor snidling
  • 1 kis fej hagyma
  • fél csokor petrezselyem
  • fél csokor kapor
  • bors

A túrót egy villa segítségével alaposan törd össze. A snidlinget, a kaprot és a petrezselymet alaposan mosd át, majd aprítsd fel őket.

A túrót keverd össze kevés tejjel, majd add hozzá a finomra metélt zöldfűszereket, valamint a szintén felvágott vöröshagymát. Ízlésed szerint sózd, borsozd meg a túrós tölteléket.

A retkeket alaposan mosd meg, a tetejüket vágd le. Amennyire tudod, kapard ki a belsejüket, majd töltsd meg a túrós-zöldfűszeres masszával, és helyezd vissza a kis kalapjukat. Előételnek is kiváló ez a fogás.

OLVASD EL EZT IS!

humuszka
  • szendvics
  • különleges recept

Készíts humuszt házilag!

Ezt is szeretjük