Túróval töltött friss retek
Igazi ínyenceknek
Ha a reggeli nem múlhat el friss zöldség nélkül, akkor garantáltan nem lesz ellenedre a következő recept sem, ami egészséges és finom is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha vasárnap reggel szeretnél valami különlegeset enni, és nem megint vajas pirítóst majszolni, próbáld ki a túróval megtöltött friss retket.

Elkészítése igazán egyszerű, csak vágd le a zöldség tetejét, vájd ki a belsejét, majd töltsd meg a túrós masszával. Friss kenyérrel vagy pirítóssal fogyaszd.

Túróval töltött retek

Hozzávalók:

  • 25 dkg túró
  • 6 retek
  • 3 evőkanál tej
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor snidling
  • 1 kis fej hagyma
  • fél csokor petrezselyem
  • fél csokor kapor
  • bors

A túrót egy villa segítségével alaposan törd össze. A snidlinget, a kaprot és a petrezselymet alaposan mosd át, majd aprítsd fel őket.

A túrót keverd össze kevés tejjel, majd add hozzá a finomra metélt zöldfűszereket, valamint a szintén felvágott vöröshagymát. Ízlésed szerint sózd, borsozd meg a túrós tölteléket.

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.

Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

A retkeket alaposan mosd meg, a tetejüket vágd le. Amennyire tudod, kapard ki a belsejüket, majd töltsd meg a túrós-zöldfűszeres masszával, és helyezd vissza a kis kalapjukat. Előételnek is kiváló ez a fogás.

OLVASD EL EZT IS!

humuszka
  • szendvics
  • különleges recept

Készíts humuszt házilag!

Ezt is szeretjük