Túróval töltött friss retek
Igazi ínyenceknek
Ha a reggeli nem múlhat el friss zöldség nélkül, akkor garantáltan nem lesz ellenedre a következő recept sem, ami egészséges és finom is.
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Dér Heni gyönyörű menyasszony volt: különleges ruhában ment férjhez
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- 10 kép Észak-Koreából, amiért kitiltást kapott a fotós – Ezt az arcát senki nem láthatja az országnak
Ha vasárnap reggel szeretnél valami különlegeset enni, és nem megint vajas pirítóst majszolni, próbáld ki a túróval megtöltött friss retket.


Elkészítése igazán egyszerű, csak vágd le a zöldség tetejét, vájd ki a belsejét, majd töltsd meg a túrós masszával. Friss kenyérrel vagy pirítóssal fogyaszd.
Túróval töltött retek
Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 6 retek
- 3 evőkanál tej
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csokor snidling
- 1 kis fej hagyma
- fél csokor petrezselyem
- fél csokor kapor
- só
- bors
A túrót egy villa segítségével alaposan törd össze. A snidlinget, a kaprot és a petrezselymet alaposan mosd át, majd aprítsd fel őket.
A túrót keverd össze kevés tejjel, majd add hozzá a finomra metélt zöldfűszereket, valamint a szintén felvágott vöröshagymát. Ízlésed szerint sózd, borsozd meg a túrós tölteléket.

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!
Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.
Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban!
Promóció
A retkeket alaposan mosd meg, a tetejüket vágd le. Amennyire tudod, kapard ki a belsejüket, majd töltsd meg a túrós-zöldfűszeres masszával, és helyezd vissza a kis kalapjukat. Előételnek is kiváló ez a fogás.
OLVASD EL EZT IS!

- padlizsán
- krém
Padlizsánkrém, ahogyan Erdélyben készítik

- szendvics
- különleges recept
Készíts humuszt házilag!

- rizs
- ananász