A legfinomabb szaftos pörköltek és raguk
Egy jól sikerült fűszeres ragunak, pörköltnek nem lehet ellenállni.
Kevés jobb dolog van, mint a bográcsban vagy lábasban rotyogó pörkölt látványa, talán csak az íze előzi meg, aminek bizonyára csak kevesen tudnak ellenállni.
Mindig friss alapanyagokat használj, és lehetőleg a helyi piacról vagy valamilyen háztáji forrásból szerezd be őket, hogy igazán finom legyen a végeredmény!
Szaftos raguk és pörköltek
A pörköltek a magyar konyha leginkább jellegzetes fogásai, az elmaradhatatlan pirospaprikával és háztáji hagymával, zsírral készült ételekről mindenkinek hazánk jut eszébe, és gyakorlatilag csak itteni alapanyagból lehet olyat készíteni, amit pörköltként megszokott az ember.
Az apróra vágott hús főzéséhez mindenki ért, vagy legalábbis gondol róla pár dolgot, így a közös bográcsozások, főzések alkalmával biztosan egynél több szakértő bevonásával készül ez a fogás.
A pörköltek mellett a raguk, szaftos egytálételek is sokak kedvencei a Kárpát-medencén innen és túl. Hiszen ki mondana nemet egy tál frissen készült, jó fokhagymás brassóira, aminek semmi köze névadó városához, és ki tudna ellenállni a csikósok kedvenc fogásának, a tokánynak?
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
A legfinomabb raguk és pörköltek
Ezek az ételek mindenhol előfordulnak, így mindenki valamennyire máshogy is készíti őket, nem nagyon lehet találni mindenben megegyező, egységes receptet, de ha még sosem készítettél ilyesmit, akkor ezek a receptek kezdetnek tökéletesek, alakítsd őket ízlésednek megfelelően. Ha pedig semmi kedved főzőcskézni, akkor csak gyönyörködj az ínycsiklandóbbnál ínycsiklandóbb képekben, a végére úgyis kedved lesz majd készíteni egyet.
OLVASD EL EZT IS!
- paprika
- káposzta
A hagyományos székelykáposzta receptje
- paprika
- fokhagyma