Sajtos ételek
Mindenki kedvencei
A sajt az az összetevő, amire tényleg képtelenség olyat találni, aki ne szeretné, rántva, tésztára szórva, gombába töltve vagy bárhogy.

Dia

 	Gnocchi sajtmártásban 	Az egyik legjobb fogás, ha egyszerű ételre vágysz, nehéz választani, hogy mi is a csábítóbb benne: a frissen készült krumplis golyócskák vagy az olvadt sajt a tetején. 	Lepd meg magad egy igazi olasz fogással! »

Gnocchi sajtmártásban

Az egyik legjobb fogás, ha egyszerű ételre vágysz, nehéz választani, hogy mi is a csábítóbb benne: a frissen készült krumplis golyócskák vagy az olvadt sajt a tetején.

Lepd meg magad egy igazi olasz fogással! »

Dia

 	Sajttal töltött csirkecomb 	A comb a csirke legfinomabb, legszaftosabb része, a nagy mellimádat közben azonban gyakran elfeledkezünk róla, pedig jóval ízletesebb a népszerű társánál, főleg, ha megtöltöd egy kis sajttal. 	Le a mellel, éljen a comb! »

Sajttal töltött csirkecomb

A comb a csirke legfinomabb, legszaftosabb része, a nagy mellimádat közben azonban gyakran elfeledkezünk róla, pedig jóval ízletesebb a népszerű társánál, főleg, ha megtöltöd egy kis sajttal.

Le a mellel, éljen a comb! »

Dia

 	30 perces mediterrán tészta 	Ha van kéznél némi száraz fehérbor, de ennél is mellé valamit, viszont nem szeretnél sokat pepecselni, a legjobb, amit készíthetsz, az egy kis fetás-gombás tagliatelle, kiválóan passzol a borhoz, és nagyon finom. 	Gyors és könnyű ebéd egy pohár bor mellé »

30 perces mediterrán tészta

Ha van kéznél némi száraz fehérbor, de ennél is mellé valamit, viszont nem szeretnél sokat pepecselni, a legjobb, amit készíthetsz, az egy kis fetás-gombás tagliatelle, kiválóan passzol a borhoz, és nagyon finom.

Gyors és könnyű ebéd egy pohár bor mellé »

Dia

 	Sajtos krokett 	Kívül ropogós, belül lágyan folyékony, ez nem lehet más, mint minden rágcsálnivalók legjobbika, a sajtos krokett, készítsd az ebéd mellé vagy kisebb-nagyobb összejövetelekre! 	Próbáld ki különböző sajtokkal »

Sajtos krokett

Kívül ropogós, belül lágyan folyékony, ez nem lehet más, mint minden rágcsálnivalók legjobbika, a sajtos krokett, készítsd az ebéd mellé vagy kisebb-nagyobb összejövetelekre!

Próbáld ki különböző sajtokkal »

Dia

 	Sajtos penne 	A legalapvetőbb sajtos tészta, bármikor bevetheted, ha hirtelen rettentő éhség tör rád, csak főzd ki a tésztát, reszeld le a sajtot, közéjük keríts valami egyszerű szószt vagy bármit, és már eheted is! 	Gyors, mégis zseniális fogás »

Sajtos penne

A legalapvetőbb sajtos tészta, bármikor bevetheted, ha hirtelen rettentő éhség tör rád, csak főzd ki a tésztát, reszeld le a sajtot, közéjük keríts valami egyszerű szószt vagy bármit, és már eheted is!

Gyors, mégis zseniális fogás »

Dia

 	Sajtkrémes töltött gomba 	Sajttal töltött. Gombás. Ez a két kifejezés önmagában zseniális fogásokkal kapcsolatban fordul elő, de ha együtt vannak, na, az igazi élvezet az ízlelőbimbóidnak és a gyomrodnak egyaránt. 	Sütőben sült finomság ebédre, vagy vacsorára »

Sajtkrémes töltött gomba

Sajttal töltött. Gombás. Ez a két kifejezés önmagában zseniális fogásokkal kapcsolatban fordul elő, de ha együtt vannak, na, az igazi élvezet az ízlelőbimbóidnak és a gyomrodnak egyaránt.

Sütőben sült finomság ebédre, vagy vacsorára »

Dia

 	Rántott sajt 	A klasszikus, amit nem lehet nem szeretni, akárhányszor folyt már ki a bundájából, előbb-utóbb mindig újra megpróbálod, ha sikerül, kész öröm, ha nem, valamit akkor is meg lehet belőle menteni, jó sok tartárral - camembert esetében áfonyával - az igazi! 	Unokáink is enni fogják »

Rántott sajt

A klasszikus, amit nem lehet nem szeretni, akárhányszor folyt már ki a bundájából, előbb-utóbb mindig újra megpróbálod, ha sikerül, kész öröm, ha nem, valamit akkor is meg lehet belőle menteni, jó sok tartárral - camembert esetében áfonyával - az igazi!

Unokáink is enni fogják »

Dia

 	Feta sajtos pogácsa 	Egy igazi sörkorcsolya, ami nyáron is remek társad lehet baráti összejöveteleken, nem kell vele sokat bajlódni, és bármennyit készítesz belőle, biztos lehetsz benne, hogy elfogy. 	Sós ropogtatnivaló minden alkalomra »

Feta sajtos pogácsa

Egy igazi sörkorcsolya, ami nyáron is remek társad lehet baráti összejöveteleken, nem kell vele sokat bajlódni, és bármennyit készítesz belőle, biztos lehetsz benne, hogy elfogy.

Sós ropogtatnivaló minden alkalomra »

Ezt is szeretjük
Szerző: Kancsár Péter
Fotó: