Ribizlis joghurttorta
A nyár közepén a legjobb, ha be sem kapcsolod a sütőt, csak néhány kedvencedet összekevered, betolod a hűtőbe és vársz kicsit.
A ribizlis joghurttorta nem csak végtelenül egyszerű és zseniálisan finom édesség, de látványnak sem utolsó, ezért kiváló vendégváró darab is egyben.
Más gyümölcsökkel is kipróbálhatod, akár több, különbözőfélével is és a tetejére nem árthat egy kis étcsoki-reszelék sem.
Ribizlis joghurttorta
Hozzávalók:
- 40 dkg ribizli
- 6 dl tejszín
- 6 evőkanál cukor
- 3 pohár natúr joghurt
- 2 csomag zselatin
- 1 csomag vaníliás cukor
- 25 dkg keksz
- 10 dkg vaj
Elkészítés ideje:
25 perc
Elkészítés menete:
A vajat melegítsd könnyen formálható állagúra, majd daráld le a kekszet és keverd őket össze. Kapj elő egy szimpatikus tortaformát, majd egyenletesen oszlasd el az alján ezt a keveréket. A vaníliás cukrot keverd össze a kristálycukorral, majd az egészet keverd habosra - keményre - a tejszínnel.
A zselatint oldd fel a csomagolásán leírtaknak megfelelően és ha elérte a megfelelő állapotot, keverd a joghurthoz. Ezután add hozzá a ribizliket és keverd őket együtt a tejszínes habhoz. Ha mindenki összeállt, nincs más hátra, mint a kekszes rétegen eloszlatni és a hűtőbe hagyni, hogy elnyerje végső formáját.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- gyümölcs
- rizs
Gyümölcsös rizskrém
- gyümölcs
- fagylalt
Így készül a házi fagyi
- gyümölcs
- túró