A 8 legfinomabb étel csirkemellből: szaftos, sült és rántott fogások
A csirkemellből egyszerűen és gyorsan változatos, fenséges fogásokat készíthetsz. Főételként sütve, rántva, ragunak is remek választás.

Nem véletlen, hogy a sovány csirkemell az egyik legnépszerűbb alapanyag: a végtelenségig variálható, ízletes fogásokat dobhatsz össze belőle, és nem tartozik a legdrágább húsok közé. Nagy előnye még, hogy remek fehérjeforrás, a zsírtartalma viszont minimális. Nem véletlen, hogy sportolók, diétázók körében is népszerű.
A csirkemellet a legváltozatosabban elkészítheted. Teheted levesbe, de talán sütve a legfinomabb. Elég mellé néhány zöldséget pakolni, fűszerekkel megbolondítani és a sütőbe rakni vagy grillezni. Lehet rakottas vagy pörkölt alapja is, a tésztákat és a salátákat pedig laktatóbbá, tartalmasabbá teszi.
A legfinomabb ételek csirkemellből
A csirkemell önmagában száraz, így érdemes pácolni, hogy omlósabb és szaftosabb legyen. Semleges íze miatt könnyű ízesíteni, a zöldfűszerek, a különféle hagymák remekül illenek hozzá. Válogass kedvedre a legjobb receptek közül!

Lehet-e boldog, aki intelligens? - A tudás hatása a lelki egészségre
Kepes András író, újságíró a Femina Klub júniusi előadásán arra keresi a választ, hogyan találhatunk boldogságot egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli világban. Hogyan formálhatjuk úgy az életünket, hogy az ne csak sikeres, de valóban örömteli is legyen?
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. június 5. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!

- fasírt
- bolognai spagetti
A legfinomabb darált húsos fogások: raguk, fasírtok, egytálételek

- csirke
- csirkecomb
8 fenséges fogás csirkecombból: sült, szaftos és bundás kedvencek

- zöldséges
- töltött padlizsán