Tepsis omlett ropogós kolbásszal: reggelire vagy vacsorára is tökéletes lesz
Tepsiben is kisütheted az omlettet, és így igazán laktató reggelit vagy vacsorát varázsolhatsz az asztalra.

Ha kipróbálnád az omlettet kicsit máshogy, süsd ki tepsiben! Jól mennek hozzá a vele sült kolbászkarikák: akár csemege, akár csípős debreceni kolbászt választasz bele, biztos, hogy nem fogsz csalódni. Friss salátával és ropogós kenyérrel tálald.
Kolbászos tepsis omlett
Hozzávalók 4 személyre
- 6 tojás
- 3 dl tej
- 2 pár debreceni kolbász
- só
- bors
- olaj
- vaj a tepsi kikenéséhez
Elkészítés:
A kolbászokat karikázd fel, és serpenyőben, kevés olajon néhány perc alatt süsd őket ropogósra.
Egy tepsit kenj ki vajjal. A tojást keverd ki a tejjel, sózd és borsozd meg, és forgasd bele a kisült kolbászkarikákat. Egy tepsit gazdagon kenj ki vajjal. Öntsd bele a tojásos keveréket, és 180 fokon 25-30 perc alatt süsd készre. Akkor jó, ha a tetején már kis buborékok jelennek meg. Hagyd langyosra hűlni, utána szeleteld.
A gyümölcsös zabkása is valódi szuperreggeli, ami egész délelőttre feltölt energiával.
(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ajándékozz szakácskönyvet karácsonyra!
Egy könyvvel nem csak tárgyat ajándékozol, hanem élményt is.
Mentes Anyu szakácskönyveiből készített ételek lehetőséget adnak új ízek felfedezésére és kipróbálására. Különleges étrendet követőknek, vagy kísérletezni vágyóknak a Mentes Anyu könyvcsomag tökéletes meglepetés lehet.
Ha idén valami igazán hasznosat ajándékoznál az egészség jegyében, kattints ide. MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Promóció
Még több recept