Kínai csípős csirke egyszerűen
Tedd le a mobilod, hagyd a közeli kínai étterem számát! Készíts magad mesteri kínai fogásokat, például csípős csirkét!

Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Ha válaszolsz erre a 3 kérdésre, tudni fogod, milyen legyen az esküvői sminked »

Olcsó, házi gyanta 3 összetevőből, amitől nem lesz kiütéses az érzékeny arcbőr »

Fázós vagy? 10 megszívlelendő öltözködési trükk télre »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kínai étterem szórólapját akár ki is dobhatod, mert te magad is könnyen megbirkózhatsz mesés finomságaival. Kezdd rögtön egy kiadós, csípős csirkéből álló vacsorával, mellyel nemcsak te lakhatsz jól, de a családot is könnyedén az ujjaid köré csavarhatod.

Próbáld ki receptünket, mely hipergyorsan elkészül, így nem kell órákig a tűzhely mellett álldogálnod! Bár nem az eredeti változat, hétköznapra megteszi.

Kínai csípős csirke

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemellfilé
  • 4 evőkanál ketchup
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál csípős paprikakrém
  • 1 citrom leve
  • olaj

A csirkét csíkozd fel, és sózd meg ízlésed szerint. A ketchupot a paprikakrémmel, a mézzel és a citromlével keverd össze. Forgasd bele a húsdarabokat.

Pici olajat önts egy serpenyőbe, szórd bele a húst, és néhány percig süsd. Végül locsold rá a szószt, és párold benne teljesen puhára a húsfalatokat.

Ezt is szeretjük