Kínai csípős csirke egyszerűen
Tedd le a mobilod, hagyd a közeli kínai étterem számát! Készíts magad mesteri kínai fogásokat, például csípős csirkét!

Ez is érdekelhet

Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)

Ingyenes lesz Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválja - Ekkor érdemes a Városligetbe menni (x)

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Használhatod még a tavalyról megmaradt naptejet? Erre a 3 dologra figyelj »

Ingyen fényképezett a kórházi esküvőn a fotós: megható a képek története »

Így tisztítsd meg az elszürkült bizsu ékszert, hogy újra fényes legyen »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kínai étterem szórólapját akár ki is dobhatod, mert te magad is könnyen megbirkózhatsz mesés finomságaival. Kezdd rögtön egy kiadós, csípős csirkéből álló vacsorával, mellyel nemcsak te lakhatsz jól, de a családot is könnyedén az ujjaid köré csavarhatod.

Próbáld ki receptünket, mely hipergyorsan elkészül, így nem kell órákig a tűzhely mellett álldogálnod! Bár nem az eredeti változat, hétköznapra megteszi.

Kínai csípős csirke

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemellfilé
  • 4 evőkanál ketchup
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál csípős paprikakrém
  • 1 citrom leve
  • olaj

A csirkét csíkozd fel, és sózd meg ízlésed szerint. A ketchupot a paprikakrémmel, a mézzel és a citromlével keverd össze. Forgasd bele a húsdarabokat.

Pici olajat önts egy serpenyőbe, szórd bele a húst, és néhány percig süsd. Végül locsold rá a szószt, és párold benne teljesen puhára a húsfalatokat.

Blog.hu ajánló