Kínai csípős csirke egyszerűen
Tedd le a mobilod, hagyd a közeli kínai étterem számát! Készíts magad mesteri kínai fogásokat, például csípős csirkét!
A kínai étterem szórólapját akár ki is dobhatod, mert te magad is könnyen megbirkózhatsz mesés finomságaival. Kezdd rögtön egy kiadós, csípős csirkéből álló vacsorával, mellyel nemcsak te lakhatsz jól, de a családot is könnyedén az ujjaid köré csavarhatod.
Próbáld ki receptünket, mely hipergyorsan elkészül, így nem kell órákig a tűzhely mellett álldogálnod! Bár nem az eredeti változat, hétköznapra megteszi.
Kínai csípős csirke
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- 4 evőkanál ketchup
- 2 evőkanál méz
- 2 evőkanál csípős paprikakrém
- 1 citrom leve
- olaj
- só
A csirkét csíkozd fel, és sózd meg ízlésed szerint. A ketchupot a paprikakrémmel, a mézzel és a citromlével keverd össze. Forgasd bele a húsdarabokat.
Pici olajat önts egy serpenyőbe, szórd bele a húst, és néhány percig süsd. Végül locsold rá a szószt, és párold benne teljesen puhára a húsfalatokat.
OLVASD EL EZT IS!

- csirke
- zöldség
Ropogós sült csirke édesköménnyel

- sajt
- csirke
Sajtos csirkepaprikás

- csirke
- méz