Az eredeti amerikai káposztasaláta receptje

Isteni köret húsokhoz

Az amerikai káposztasaláta évről évre népszerűbb idehaza is, mivel egyszerű és finom köret.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egyszerű, krémes saláta alig pár összetevőből áll, és azok is szeretni fogják, akik egyébként a káposztáért nem rajonganak.

Rántott húsokhoz egészen jól passzol mint köret, de akár sült krumplival, különböző grillételekkel együtt is fogyaszthatod.

Káposztasaláta

Hozzávalók:

  • 1 kisebb fej káposzta
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 3 dl majonéz
  • 3 kanál olívaolaj
  • pár csepp ecet
  • 2 kanál méz
  • 1 nagy sárgarépa
  • ízlés szerint só, bors

Elkészítés ideje:

70 perc.

Elkészítés menete:

Minden zöldséget tisztíts meg jó alaposan, majd reszeld őket egy tálba. Sózd és borsozd, és keverd össze jó alaposan az egészet, majd öntsd nyakon a majonézzel, az olajjal, az ecettel és a mézzel, és újra keverd át jó alaposan.

Lehet-e boldog, aki intelligens? - A tudás hatása a lelki egészségre

Kepes András író, újságíró a Femina Klub júniusi előadásán arra keresi a választ, hogyan találhatunk boldogságot egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli világban. Hogyan formálhatjuk úgy az életünket, hogy az ne csak sikeres, de valóban örömteli is legyen?

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2025. június 5. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Ezzel tulajdonképpen el is készült a saláta, azonban legalább egy órát kell állnia a hűtőben, hogy igazán jó legyen, de ha egy éjszakát áll fogyasztás előtt, az a legjobb.

Hosszabb időre nem érdemes eltenned, hiszen tényleg bármikor összedobhatod, és a majonézes ételeknek nem tesz túl jót, ha sokáig állnak felhasználatlanul.

Káposzta mindenekfelett

A káposzta közkedvelt alapanyag, készíthetsz belőle masszív húsos ételt, de ínycsiklandó édességet is.

A legjobb káposztás ételek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ehhez a cikkhez ajánljuk

Ezt is szeretjük