Az eredeti amerikai káposztasaláta receptje
Isteni köret húsokhoz
Az amerikai káposztasaláta évről évre népszerűbb idehaza is, mivel egyszerű és finom köret.

Ez is érdekelhet

Szemüveg helyett ma már a sasszeműség a menő (x)

Inkontinencia és hüvelyszárazság - Mutatunk egy fájdalommentes és azonnali megoldást (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Ha megkóstolod, nem fogsz más édességet kívánni: könnyű, diétás és finom »

Most nagyon olcsók: 8 ruhadarab, amit érdemes beszerezni a leárazásokon »

Michael Jackson 20 éves lánya smink nélkül még gyönyörűbb: megmutatta vagány stílusát »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az egyszerű, krémes saláta alig pár összetevőből áll, és azok is szeretni fogják, akik egyébként a káposztáért nem rajonganak.

Rántott húsokhoz egészen jól passzol mint köret, de akár sült krumplival, különböző grillételekkel együtt is fogyaszthatod.

Káposztasaláta

Hozzávalók:

  • 1 kisebb fej káposzta
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 3 dl majonéz
  • 3 kanál olívaolaj
  • pár csepp ecet
  • 2 kanál méz
  • 1 nagy sárgarépa
  • ízlés szerint só, bors

Elkészítés ideje:

70 perc.

Elkészítés menete:

Minden zöldséget tisztíts meg jó alaposan, majd reszeld őket egy tálba. Sózd és borsozd, és keverd össze jó alaposan az egészet, majd öntsd nyakon a majonézzel, az olajjal, az ecettel és a mézzel, és újra keverd át jó alaposan.

Ezzel tulajdonképpen el is készült a saláta, azonban legalább egy órát kell állnia a hűtőben, hogy igazán jó legyen, de ha egy éjszakát áll fogyasztás előtt, az a legjobb.

Hosszabb időre nem érdemes eltenned, hiszen tényleg bármikor összedobhatod, és a majonézes ételeknek nem tesz túl jót, ha sokáig állnak felhasználatlanul.

Káposzta mindenekfelett

A káposzta közkedvelt alapanyag, készíthetsz belőle masszív húsos ételt, de ínycsiklandó édességet is.

Ezt is szeretjük