Ínycsiklandó házi hamburger 30 perc alatt
Grillen és serpenyőben
Felejtsd el a gyorséttermi változatot, készíts hamburgereket otthon, a kertben!

- Elképesztően nőies az idei táskadivat: ezek a fazonok most a legnépszerűbbek »
- 4 olcsó sporteszköz, ami hatékonyabbá teszi az otthoni edzést: így segítik az alakformálást »
- Finom karcsúsító turmix, ami alaposan felpiszkálja a lusta anyagcserét: kipucolja a méreganyagokat, elhajtja a felesleges vizet »
- Angelina Jolie és Brad Pitt középső lánya jól megnőtt: a 14 éves Shiloh olyan magas, mint az anyja
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Helyesíráskvíz, amit sokan elrontanak: egyelőre vagy egyenlőre, melyik a jó?
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
A modern gyorséttermek hamburgerkínálatát össze sem lehet hasonlítani az igazi bucizsemlébe bújtatott húspogácsás, csalamádés, salátaleveles, mustáros csodákkal, melyekkel egyre kevesebb helyen találkozhatsz.


Nemcsak egészségesebb sorozatgyártott társánál, de ízeiben is sokkal gazdagabb, ráadásul olyan hozzávalókat pakolhatsz a két zsemle közé, amilyeneket szemed-szád megkíván.
Hamburger házilag
Hozzávalók:
- 25 dkg darált marhahús
- 2 paradicsom
- 1 fej lilahagyma
- 1 tojás
- fél vöröshagyma
- savanyú uborka
- néhány salátalevél
- ketchup
- mustár
- só, bors
- 1 csomag buci
A vöröshagymát aprítsd fel, dolgozd össze a darált hússal és a tojással, fűszerezed sóval, borssal ízlésed szerint. Formázz belőle hamburgerhúsokat, grillezd meg őket a kerti sütőn, vagy ha erre nincs lehetőséged, akkor kevés olajon serpenyőben.
Pácolj húst!
Ha úgy döntöttél, nem csak egyfajta húst készítesz a nagy sütögetés alkalmával, akkor ismerd meg a legfinomabb pácolási módokat!
A hamburgerzsemlét vágd ketté, a zöldségeket szeleteld fel. Az alsó zsemlét kend meg mustárral, majd helyezz rá egy salátalevelet. Rétegezed a húst és a többi zöldséget tetszésed szerint a tetejére, ketchuppal locsold meg, majd fedd le a zsemle másik felével. Ízlésed szerint sajttal, csalamádéval vagy különböző csípős szószokkal is gazdagíthatod.
OLVASD EL EZT IS!

- kelt tészta
- marhahús
Így készül a tökéletes házi hamburger

- marhahús
- húsételek
Így lesz tökéletes a tatárbifsztek

- csirke
- grill