7 fűszer, ami akkor adja ki az ízét, ha a jó időben adod az ételhez
Mikor kell a lábasba tenni?
Fontos a jó időzítés, ha igazán finom ízeket szeretnél.
Ez is érdekelhet
beauty and style

- Ezek a pulóverek tavasszal is divatosak lesznek: 7 retró fazon, ami nem hiányozhat az idei szettekből »
- Bő 20 évet letagadhatna ez a 60 éves nő, amire az öltözködésével is rásegít: nála a kor tényleg csak egy szám »
- A sztárok szettjeit másolja le a molett nő, hogy bebizonyítsa, a méret nem akadály: ilyen csinos és nőies »
Top olvasott cikkek
- Angelina Jolie és Brad Pitt középső lánya jól megnőtt: a 14 éves Shiloh olyan magas, mint az anyja
- Helyesíráskvíz, amit sokan elrontanak: egyelőre vagy egyenlőre, melyik a jó?
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
- Magyar is van a világ leghíresebb mémjei között: a rajtuk szereplő emberek így megváltoztak az évek során
Korántsem mindegy, melyik fűszer mikor kerül az ételbe. Ahhoz, hogy igazán érvényesüljön az ízük, fontos a megfelelő időzítés, van, amelyiknek az tesz jót, ha a főzés elejétől a fazékban van, van, amelyiket jobb csak az utolsó pillanatokban az ételhez adni. A legnépszerűbb fűszernövényekhez készítettünk egy kis kalauzt.
Illatos, fűszeres és ízletes pizzafeltétek
Ha már kel a tészta, ideje kitalálnod, mit fogsz rápakolni. Válogass a legjobb változatok közül!
OLVASD EL EZT IS!

- méz
- hagyma
Isteni házi hagymalekvárrecept

- marha
- sárgarépa