Ezt készítsd retekből, spárgából, újkrumpliból: 8 isteni étel friss, tavaszi zöldségekből

Végre megjelentek a zöldségesnél a tavaszi zöldségek. Készítsd el őket változatosan!

Ételek tavaszi zöldségekből
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vége a szűkös hónapoknak, a zöldségesnél, a piacon és még a hipermarketben is bőven találsz vitamindús, friss és ropogós tavaszi zöldségeket. Ezeket rendkívül változatosan használhatod fel, készülhet belőlük leves, saláta, köret vagy főétel is.

A zöldséges ételek könnyűek, egészségesek, nem terhelik meg a gyomrot, és ha a szezonjukon belül fogyasztod őket, még olcsóbbak is, mint a húsos fogások. Ha nyitott szemmel vásárolsz, hihetetlen  változatosságot vihetsz velük a konyhádba. 

Ételek tavaszi zöldségekből

Legyen szó hagyományos, mindenki által ismert és szeretett ételekről, mint a zöldségleves, vagy különlegesebb alkotásokról, ebben a válogatásban mindenki megtalálhatja az ízlésének és kedvének legkedvesebb tavaszi fogásokat. Használd ki őket, mert hamar eltelik a tavasz!

Ehhez a cikkhez ajánljuk

Ezt is szeretjük