Zöldséges csirkeragu, ha fogyókúrázol
Magában is tökéletesen megállja a helyét, nem szükséges hozzá köretet készíteni, így aztán nem veszélyezteti a fogyókúrát a csirkeragu.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Kétszer dúsabb frizurát kapsz, ha így használod a hajvasalót »

Lassítja a ráncok képződését, de ennél többet is tud a kollagén: szakértő mondja el, miért hatékony »

A rövid dzseki az új divat: ilyen sokféleképpen viselheted »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A pörkölt jó, de nem árt néha a változatosság. Dobd fel egy kis zöldséggel a hagyományos receptet.

Használj magas víztartalmú zöldségeket, hogy jó szaftos legyen a ragu, és gyorsan elkészüljön a vacsora.

Zöldséges csirkeragu

Hozzávalók:

  • 4 csirkemellfilé
  • 3 paradicsom
  • 1 cukkini
  • 2 dl tejszín
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • olaj
  • bors

A csirkemelleket vágd csíkokra, és sózd be, majd hagyd egy kicsit pihenni. A vöröshagymát pucold meg és kockázd fel. A zöldségeket körülbelül azonos méretűre darabold fel, a fokhagymát is aprítsd fel.

A vöröshagymát pirítsd meg egy kevés olajon, majd dobd rá a húst, és fehéredésig süsd. Add hozzá a zöldségeket, a fokhagymát, sózd és borsozd, forgasd össze, majd hagyd párolódni egy fél órát. A végén keverd hozzá a tejszínt, hagyd együtt felforrni. Friss petrezselyemmel tálald.

Ezt is szeretjük