Omlós báránykebab ropogós zöldségekkel
Gyors, mégis változatos és finom vacsorára vágysz? Kockázz némi húst és zöldséget, húzd nyársra, és süsd meg.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Vékony szálú a haja, de sohasem lapos: Taylor Swift jól bánik a bob fazonnal »

Szuperkényelmes pizsamák körképe őszre: élvezetesebbé teszik a lustálkodást »

A 71 éves Susan Lucci fürdőruhában, Photoshop nélkül mutatta meg bomba alakját: elárulta titkát »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kebab gyorsan elkészíthető és ízletes húsétel, ráadásul nagyon változatosan állíthatod elő, a saját vagy a vendégek ízlésének vagy hangulatának megfelelően.

A nyársra a hús mellé húzhatsz zöldséget, gyümölcsöt, de akár aszalványokat és sajtot is. Most egy egyszerűbb, mindenki által szerethető verziót mutatunk be.

Omlós báránykebab

Hozzávalók:

  • 50 dkg bárányhús
  • 1 cukkini
  • 2 kaliforniai paprika
  • 1 hagyma
  • 6 db friss gomba
  • 2-3 paradicsom
  • olaj
  • só, bors

A húst és a zöldségeket vágd körülbelül azonos nagyságú darabokra. Az olajba keverd bele a borsot és a sót, majd a húst ezzel kenegesd meg. Fogj egy nyársat, és húzkodd rá a hozzávalókat, jó, ha minél színesebb a végeredmény, és nem baj, ha nem ugyanolyan az összes nyárs.

Tedd sütőrácsra, és előmelegített sütőben, nagy lángon süsd meg. Természetesen más zöldségeket is használhatsz, vagy kísérletezhetsz gyümölcsökkel is.

Ezt is szeretjük