Brokkolis-sajtos csirke zsemlemorzsában, sütőben sütve - Göngyölve még jobb
Készíts brokkolis-sajtos csirkét ropogós bundában főfogásként, és mindenki elégedetten, jóllakottan dől hátra a hétvégi ebéd után.

Brokkolis-sajtos csirke zsemlemorzsában, sütőben sütve - Göngyölve még jobb
Ez is érdekelhet

Férfiak fecskében - a nyár legfrissítőbb vígjátéka, igaz történet alapján (x)

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

beauty and style

A pótszemöldök az év találmánya: teljesen őrült vagy zseniális? »

8 kivétel, amikor a mély dekoltázs cseppet sem közönséges »

Így még nem láthattad Palvin Barbit: tehenészlánynak öltözve sétált Párizsban »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A brokkolis csirkemell is lehet sokféle, a bundázott, göngyölt remek variáció a hétvégi rántott húsra. Ilyen formában készítve könnyű, rostdús, és jóval kevesebb kalóriát tartalmaz, mint az olajban tocsogó változat.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg csirkemell
  • 25 dkg brokkoli
  • 15 dkg sajt
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 12 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A brokkolit mosd meg, szedd rózsáira, és dobd forrásban lévő vízbe. Főzd öt percig, majd szűrd le, csepegtesd le. A húst vágd vékony szeletekre, és szórd meg sóval, borssal. Rakj mindegyikre brokkolit, sajtdarabot, majd tekerd fel. Hústűvel megtűzheted, hogy ne nyíljon szét.

Tedd egy tálba a lisztet, egy másikba a felvert tojást, míg a harmadikba a zsemlemorzsát. Mindegyikben forgasd meg jól a húst, majd rázd le róla a panírt. Rendezd a húsokat sütőpapírral bélelt tepsibe, locsold meg kevés olajjal, és önts alá vizet. Előmelegített sütőben süsd meg körülbelül 40 perc alatt. Közben fordítsd át a húsokat.

Ezt is szeretjük