Brokkolis-sajtos csirke zsemlemorzsában, sütőben sütve - Göngyölve még jobb
Készíts brokkolis-sajtos csirkét ropogós bundában főfogásként, és mindenki elégedetten, jóllakottan dől hátra a hétvégi ebéd után.

Brokkolis-sajtos csirke zsemlemorzsában, sütőben sütve - Göngyölve még jobb
Ez is érdekelhet

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

Fantasztikus Show-val vár A Kicsi Gesztenye Klub november végén a BOK csarnokban! (x)

Mit diktál a téli kabáttrend 2018-ban? A stylist tippjei (x)

Hogyan segíts, ha bedugult a pici orra? Az orröblítés aranyszabályai (x)

10 hely, amiről álmodoznak a magyarok - Idén csupán egy európai város került fel a listára. (x)

beauty and style

Hatékony trükk homlokráncok ellen, ami egy filléredbe sem kerül »

Helyén tartja a sminket, matt hatást ad, és nem szárítja ki a bőrt: sminkfixálót teszteltünk »

A 72 éves Susan Sarandon még mindig irtó dögös – Neki a merész stílus is jól áll »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A brokkolis csirkemell is lehet sokféle, a bundázott, göngyölt remek variáció a hétvégi rántott húsra. Ilyen formában készítve könnyű, rostdús, és jóval kevesebb kalóriát tartalmaz, mint az olajban tocsogó változat.

Brokkolis-sajtos csirke

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg csirkemell
  • 25 dkg brokkoli
  • 15 dkg sajt
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 12 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A brokkolit mosd meg, szedd rózsáira, és dobd forrásban lévő vízbe. Főzd öt percig, majd szűrd le, csepegtesd le. A húst vágd vékony szeletekre, és szórd meg sóval, borssal. Rakj mindegyikre brokkolit, sajtdarabot, majd tekerd fel. Hústűvel megtűzheted, hogy ne nyíljon szét.

Tedd egy tálba a lisztet, egy másikba a felvert tojást, míg a harmadikba a zsemlemorzsát. Mindegyikben forgasd meg jól a húst, majd rázd le róla a panírt. Rendezd a húsokat sütőpapírral bélelt tepsibe, locsold meg kevés olajjal, és önts alá vizet. Előmelegített sütőben süsd meg körülbelül 40 perc alatt. Közben fordítsd át a húsokat.

Ezt is szeretjük