
Így készítsd a hamis gulyást!
Forró, tápláló, isteni finom, ráadásul nagyon gazdaságos fogás, amit nem lehet elrontani.

Menj ki a piacra, szedd össze a kedvenc zöldségeidet, minél többfélét, annál jobb, és főzd meg őket finom levesnek!
Tejföllel fogyasztva a legjobb, utána már elég egy kis desszert is.
Hamis gulyás
Hozzávalók:
- 4 sárgarépa
- 1 nagy fej hagyma
- 2 közepes paradicsom
- 1 tv paprika
- 2 fehérrépa
- 1 csokor friss petrezselyem
- 1 marék lencse - elhagyható
- 1 kis fej zeller
- 3 közepes krumpli
- 15 dkg kolbász karikázva
- só, frissen őrölt bors
- 1 teáskanálnyi fűszerkömény
- olaj
Elkészítés ideje:
45 perc.
Elkészítés menete:
Pucolj meg minden zöldséget, a kolbászt karikázd, a hagymát pedig vágd egészen apróra. Amikor minden megvan, vékony olajon dinszteld üvegesre a hagymát, majd amikor már szépen összeesett, add hozzá a kolbászt is, a kömény társaságában.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Amikor a kolbász szépen megpirult, akkor mehet hozzájuk a többi zöldség, hagyma, zeller, répa, fehérrépa, nagyjából egységes méretűre vágva, és a lencse is.
Párszor keverd át így az egészet, majd öntsd fel vízzel, nagyjából 1,2-1,4 liternyivel. Sózd és borsozd hangulatod és ízlésed szerint, majd tedd rá a fedőt, és kis lángon főzd addig, amíg minden zöldség meg nem puhul.
Amikor minden puha, tedd bele a petrezselymet is, úgy főzd még pár percig. Ha szereted, készíts hozzá csipetkét, ehhez egy tojást verj fel, adj hozzá annyi lisztet, amennyit felvesz, valamint egy csipet sót, és szaggasd a már kész levesbe.
Mennyei fogások sok-sok zöldséggel
Itt a tavasz, lassan mindenből lehet majd frisset, üdét és ropogóst kapni.
OLVASD EL EZT IS!

- fokhagyma
- hagyma
Csülök pékné módra - Hamisítatlan hazai fogás

- paprika
- paradicsom
Így készítsd a borsós tokányt!

- paradicsom
- tészta