Gulyásleves

Ez is érdekelhet
    • 29
    • 30
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gulyásleves

Hozzávalók 6 személyre:

  • 60 dkg marhahús (sertésből is készülhet)
  • 1 fej vöröshagyma
  • őrölt pirospaprika
  • 1/2 kg burgonya
  • 2 szál sárgarépa
  • 2 szál fehérrépa
  • 1 tojás
  • petrezselyem
  • zellerlevél
  • liszt
  • bors
  • zsír/olaj
Recept idők

Elkészítés:

Előkészületek: Felkockázom a húst és a krumplit, felaprítom a vöröshagymát, felkarikázom a répákat.
Először a pörköltalapot készítem el. A hagymát zsíron vagy olajon aranysárgára sütöm, hozzákeverem a húst. Amikor egy kis színt kap, megszórom pirospaprikával, vízzel felengedem. Majd sózom, borsozom. Amikor a hús félig megpuhul, hozzáadom a krumplit és a répákat. Majd a petrezselymet és a zellerlevelet. Ha a leves elkészül, galuskát vagy csipetkét szaggatok bele (lisztből és tojásból).

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.


Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük