Ilyen lakásban érezheted magad legjobban, ha lételemed a szabadság: közel hozza a természetet

Ez a lakberendezési stílus azoknak való, akik imádják a természetet és szomjazzák a szabadságot.

Az urbán nomád stílusú lakberendezés
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ember olyan lakásban érzi jól magát, melyben nem a divat az elsődleges szempont, hanem az, hogy a saját énjét visszatükrözze.

Aki szereti a természetet és szomjazza a szabadságot, a nyugalmat, a zavartalan életet, annak kellemes környezet lehet egy, a nomád életet idéző stílusban bebútorozott, illetve dekorált otthon, modern alapokkal. Így egyszerre lehet jelen a természetesség és a modern városias környezet. Az úgynevezett urbán nomád lakberendezési stílus e két világ között képez hidat, kellemes egyensúlyt.

Az urbán nomád stílusú lakberendezés

De mitől lesz nomád, és mitől lesz urbán? Nomád, mert a természetben élő emberek által használt alapanyagokból dolgozik. Natúr fával, bőrrel (tetszés szerint műbőrrel), szőrmével (tetszés szerint műszőrmével), fonható növényi részekkel. Amitől pedig urbán lesz, az a kényelem, a trendi formát és mintát öltő bútorok és kiegészítők. Különleges ötvözet, mely visszahozza a természetet az ember közvetlen környezetébe. A következő inspiráló képek kíséretében meg is mutatjuk, milyen ez a stílus.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük