Világos, nyugtató franciás otthonok: képeken az imádnivaló provence-i stílus

A provence-i stílus romantikus és letisztult egyszerre.

cover-provence

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki ne látta volna a Bor, mámor, Provence című filmet? Akinek ismeretlenül cseng, gyorsan pótolja az elmulasztott mozit, de aki ismeri az alkotást, az tudja, milyen fantasztikus volt a környezet, ahol a történet játszódott.

Nemcsak a táj, a ház is: beltere letisztult volt, mégis tetszetős, hangulatos, egyszerre mediterrán, vidéki és romantikus. Ilyen a hamisítatlan provence-i otthon, melyet akár egy magyarországi lakásban is meg lehet valósítani. Csupán néhány szabályra kell figyelni. A letisztultságra, a világos színekre és bizonyos anyagokra, mint a fa vagy a fém jelenléte, illetve az antik tárgyak sem maradhatnak el.

A provence-i stílus

A következő galériában bemutatjuk, hogyan lehet hazavinni a stílust: képeken az apróságok, melyek az ajtó mögé hozzák Provence-t.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük