Tágasnak hat a zsebkendőnyi konyha: 8 praktika, amivel nagyobbnak látszik a kis tér

Sok lakásban kicsi a konyha, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy szűkös is.

konyha

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mitől lesz kényelmes egy konyha? Sokan azonnal rávágják a választ, hogy attól, hogy nagy. Pedig egy jókora konyhában is lehetnek meggondolatlanságok, melyek nehezen használhatóvá teszik azt.

A kényelmes konyha elsőszámú ismérve az, hogy praktikus. Legyen minden kéznél, de legyen mindennek helye. A kulcsszavak a megfelelő berendezés és a hely lehető legjobb kiaknázását lehetővé tevő tárolóalkalmatosságok beszerzése. Amennyiben sikerül kialakítani egy ilyen teret, a főzés könnyed, örömteli, relaxáló tevékenység lehet, de egy egyszerű kávét is sokkal kellemesebb lesz elkészíteni a helyiségben.

Praktikus kis konyhák

A következő képeken adunk néhány tippet úgy a tárolás, mint a konyha berendezése terén. Így azok is meríthetnek ötleteket, akiknek már kész a konyhája, és azok is, akik átalakítás vagy kialakítás előtt állnak.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük