Egy diónyi panelfürdőben is lemásolhatod: 8 szuper ötlet mini terekbe a maximális helykihasználásért
Apró fürdőkbe kolosszális ötletek kellenek: 8 ilyet mutatunk.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Különösen a kisebb alapterületű lakásokban és panellakásokban általános jelenség, hogy a fürdőszoba alapterületén spórolnak a többi helyiség javára. Bár a döntés egy bizonyos szempontból érthető, mindennap sok bosszúságot okozhat.

Szerencsére még egy diónyi méretű fürdőre sem kell keresztet vetni, hiszen néhány fortéllyal mégis kellemes birodalommá varázsolható. Csupán néhány apróságra kell odafigyelni, úgymint a helytakarékos megoldások, az üresen maradt terek kihasználása és az optimális bútorok megválasztása. Sokan abba a hibába esnek, hogy telerakják polcokkal és szekrényekkel a fürdőt, ám ehelyett jobb, ha okosan válogatsz, és a céloknak valóban megfelelő darabokkal rendezed be a helyiséget. Ha túl sok a rakodóhely, túl kevés lesz a levegő, és bár mindennek lesz helye, végül éppen az ember nem fér el a helyiségben. Igyekezz megtalálni az arany középutat, és minél furfangosabban alakítani a mákszemnyi fürdőszoba belterét!

8 ötlet apró fürdőkbe

Inspirációként olyan képpárokat mutatunk be, melyeken nyolc különböző, kicsi fürdőkre szabott ötlet szerepel. Ezeket akár egy panellakás fürdőjében is meg lehet valósítani.

Ezt is szeretjük