Egy diónyi panelfürdőben is lemásolhatod: 8 szuper ötlet mini terekbe a maximális helykihasználásért

Apró fürdőkbe kolosszális ötletek kellenek: 8 ilyet mutatunk.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Különösen a kisebb alapterületű lakásokban és panellakásokban általános jelenség, hogy a fürdőszoba alapterületén spórolnak a többi helyiség javára. Bár a döntés egy bizonyos szempontból érthető, mindennap sok bosszúságot okozhat.

Szerencsére még egy diónyi méretű fürdőre sem kell keresztet vetni, hiszen néhány fortéllyal mégis kellemes birodalommá varázsolható. Csupán néhány apróságra kell odafigyelni, úgymint a helytakarékos megoldások, az üresen maradt terek kihasználása és az optimális bútorok megválasztása. Sokan abba a hibába esnek, hogy telerakják polcokkal és szekrényekkel a fürdőt, ám ehelyett jobb, ha okosan válogatsz, és a céloknak valóban megfelelő darabokkal rendezed be a helyiséget. Ha túl sok a rakodóhely, túl kevés lesz a levegő, és bár mindennek lesz helye, végül éppen az ember nem fér el a helyiségben. Igyekezz megtalálni az arany középutat, és minél furfangosabban alakítani a mákszemnyi fürdőszoba belterét!

8 ötlet apró fürdőkbe

Inspirációként olyan képpárokat mutatunk be, melyeken nyolc különböző, kicsi fürdőkre szabott ötlet szerepel. Ezeket akár egy panellakás fürdőjében is meg lehet valósítani.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük