Így lehet stílusos egy régi, lepukkant lakás felújítás nélkül: ki is használhatod az adottságát

Ha a lakás erősen felújítandó, az sem baj. Egyes stílusokhoz jó alapot ad.

Ötletek lepukkant lakásba
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy lakás felújítása nagyon sok pénzt felemészt, hiszen nemcsak a szükséges anyagokat, hanem a munkásokat is fizetni kell, ráadásul mindig történik valami váratlan, ami gyarapítja az előre kalkulált kiadásokat.

Napjaink bizonytalan anyagi helyzetében tehát sokan döntenek úgy, hogy elodázzák a munkálatokat, és későbbre halasztják a nagyszabású renoválást. A lakás kellemes atmoszférájáról azonban festés és burkolatcsere nélkül is lehet gondoskodni, miután több lakberendezési stílus is van, melyhez jó hátteret ad egy lerobbantabb lakás. A repedező vagy hiányos vakolat, a régi tapéta vagy a csupasz téglafalak, ahogyan az idejét múlt járólapok és csempék is előnyére válhatnak a beltér összképének.

Ötletek lepukkant lakásba

A következő képek segítségével ötleteket adunk, hogyan lehet előnyt kovácsolni egy lakás lepukkantságából, régimódiságából.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük