3 igazán különleges virágbolt
Szerintünk
Virágot bárhol kapni, egzotikus, egészséges és gyönyörű egyedeket, különleges virágkompozíciókat azonban kevés helyen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt a tavasz, és vele együtt ezer és ezer színes-illatos virág. Bár a virágboltok választéka általában szezonon kívül is kielégíti az igényeket, ez az időszak mindenképpen kedvező a kereskedők számára, hiszen a választék bővítésének lehetősége mellett a kereslet is nagyobb.

Hiszen ki ne vágyna arra, hogy frissen vágott virágok díszítsék, és töltsék meg friss illattal a lakást? Ha úgy érzed, a te otthonodra is ráférne egy kis tavaszi hangulat, vagy éppen mást szeretnél ezzel megajándékozni, akkor tudunk három helyet, ahová mindenképpen érdemes ellátogatnod.

Nem csak violarajongóknak: Viola Violetta

Valódi mediterrán virágoskertben érezheti magát az, aki a Viola Violetta virágboltba látogat. És hát ki ne tenné, hiszen itt aztán mindenféle virág kapható, ami szem-szájnak ingere, kezdve a szezonális vágott virágoktól a legkülönlegesebb darabokig. A Viola Violettával kapcsolatban azonban nemcsak a boltban kapható választékról kell szót ejteni, hanem azokról a szemet gyönyörködtető virágkompozíciókról is, amelyeknek nemcsak készítését, hanem szállítását is vállalják.

Legyen szó rendezvények dekorálásáról, menyasszonyi vagy más alkalmi csokrok készítéséről, merész elképzelésekről vagy egyszerűbb, romantikus kérésekről, a Viola Violettában minden vágy teljesül, ráadásul minden esetben a legegészségesebb virágok és a legnemesebb anyagok felhasználásával.
Lehetetlen kérés éppen ezáltal nincs, sőt, ezek teljesítése nemcsak az eladók legjobb tudása mellett történik, hanem mindez kedvességgel, törődéssel és segítőkészséggel is párosul.

Viola Violetta
1053 Budapest, Veres Pálné utca 10.
Telefon: 06(1)317-4361

Nyitva: hétfőtől péntekig 9 és 21 óra között, szombaton 9 és 19 óra között, vasárnap 9 és 14 óra között.

A virág mindenek felett: Virágegyetem

A kirakattal kezdődik minden. Nem tudsz máshová nézni! Belépsz, és leírhatatlan hangulat kerít hatalmába, csak több percnyi ámulat után térsz magadhoz, amikor el kell döntened, hogy melyik csodát választod. Több, mint művészi. Ez az, amit a Virágegyetem nyújt! - olvasható az immáron nyolcadik éve működő Virágegyetem vendégkönyvében. És így is van, az üzlet valóban már a kirakatával elcsábítja az embert, és nemcsak azért, mert Budapest egyik legforgalmasabb részén található, hanem mert szakértő kezek munkái díszítik, melyek határtalan fantáziáról árulkodnak. Itt ugyanis valóban nem lehet olyat kérni, amelyet ne teljesítenének a Virágegyetem "varázslói", legyen szó kreatívan összeállított, ám egyszerűbb csokorról, izgalmas virágkompozícióról, esküvői virágdekorációról, esetleg asztaldíszről.

Ráadásul mindezt nagy szakértelemmel, kifogástalan ízléssel, valamint a Viola Violettához hasonlóan gyönyörű és egészséges "hozzávalókból". Nem hiszed? Akkor itt az ideje, hogy ellátogass a Teréz körúti üzletbe, de számíts rá, hogy nem fogsz tudni egykönnyen szabadulni...

Virágegyetem
1066 Budapest, Teréz krt. 36.
Telefon: 06(1)269-3842

Nyitva: hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között, szombaton 9 és 17 óra között, vasárnap 10 és 17 óra között.

Ahol a virág művészet: Medinilla Virágművészet

Ha unalmas gerberacsokrokat és egyszerű, fantázianélküli virágkompozíciókat keresel, akkor semmiképpen ne keresd fel a Medinilla Virágművészetet, itt ugyanis nincs helye sem a sablonoknak, sem a hétköznapi virágdekorációknak. Annál nagyobb hangsúlyt helyeznek viszont a modern, ugyanakkor természetes és kiváló minőségű anyagok használatára, mint ahogy arra is, hogy a vevők igényeit a legmesszebbmenőkig kielégítsék.
A Medinilla Virágművészet családi vállalkozás, alapítását pedig a természet szeretete ihlette, így nem csoda, hogy itt a megszokottól eltérő módon tekintenek a virágokra, és minden alkotásban visszaköszön a természet, legyen az romantikus stílusban készült, vagy egy modernebb kompozíció.

Az említett üzletekhez hasonlóan a Medinilla sem kizárólag virágkereskedés: rendelésre alkalmi csokrok, díszek és dekorációk készítését is vállalják, ráadásul nem is akárhogyan!

Ha tehát fantáziadús, ugyanakkor ízléses, visszafogott stílusú csokorra vágysz, itt az ideje, hogy felkeresd a Medinillát!

Medinilla Virágművészet
1013 Budapest, Pauler u. 7.
Telefon: 06(70)219-4301

Nyitva: hétfőtől péntekig 9 és 19 óra között, szombaton 9 és 16 óra között, vasárnap 9 és 13 óra között.
Ezt is szeretjük