Ezt kell tenned ma, hogy rád találjon a nagy Ő: szerelemhozó varázslat Valentin-napra
Varázsolj, hogy a nagy Ő eljöjjön az életedbe!

Szent Valentin napján a szeretet és a szerelem energiái sokkal erősebbek, mint más napokon.

Ilyenkor a szerelemhozó varázslatok nagyobb rezgéseket keltenek, mint az év bármelyik másik napján, vagyis, ha a jövő évi Valentin-napot már boldog párkapcsolatban szeretnéd tölteni, akkor ideje varázsolni!

Előkészületek

Mielőtt nekikezdenél a varázslásnak, csitítsd le az elméd, és teremts magad körül nyugodt körülményeket. Ez minden varázslat alapja: ne kapkodj, és gondoskodj róla, hogy amíg a szertartást végzed, senki nem zavarhasson meg.

Meditálj, tisztítsd meg a fejedet a hétköznapi problémákkal kapcsolatos gondolatoktól, és koncentrálj arra, hogy mit is szeretnél elérni a varázslattal. Próbálj meg ráhangolódni a szerelmi rezgésekre, amelyek ezen a napon sokkal erősebbek.

Ha ez megvan, akkor képzeld el lelki szemeid előtt annak a férfinak a tulajdonságait - külsőket és belsőket egyaránt -, akit magad mellé szeretnél társnak. Minél részletesebben kidolgozod a tökéletes pasi képét, annál jobb, hiszen így a varázslatod is hamarabb célba ér. Ezután ismét próbálj meg a rezgésekre koncentrálni, hogy a lelked egésze ráhangolódjon a bűbájra.

Szerelemhozó varázslat

A varázslathoz szükséged lesz néhány vörös gyertyára és hasonló színű papírlapra. Gyújtsd meg a gyertyákat magad körül, és írd fel a lapra azokat a tulajdonságokat, amelyeket meditáció közben kigondoltál. Ha úgy érzed, hogy minden részletre kitértél, akkor nyisd ki az ablakot, és ülj le törökülésben.

A gyertyák lángjára koncentrálva olvasd fel hangosan, egyesével a nagy Ő tulajdonságait. Az ablaknyitásra azért van szükség, mert a szél segít továbbítani a szóbeli kéréseidet és gondolataidat is az illető felé.

Amikor a végére értél, képzeld el még egyszer magad előtt a tökéletes pasit, majd a papírlapot égesd el a gyertyák lángjában. A legjobb, ha odakészítesz egy tűzálló tálat, amiben a papírdarab elhamvadhat.

Ezután fújd el a gyertyákat, és a hamuvá lett kéréseket szórd ki a szélbe. Csukd be az ablakot, és köszönd meg a segítséget Szent Valentinnak, aki a szerelmesek védőszentje. Végezetül tartsd nyitva a szemed, nehogy elszalaszd az igazit, aki innentől kezdve bármikor betoppanhat az életedbe!

Ezt is szeretjük