A tűzforró előjáték kellékei, vetkőzés és szex nélkül
Sokszor a szex előtt történnek a legizgalmasabb dolgok. Hozd ki a legtöbbet partneredből az ízekkel!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az igazán szenvedélyes együttléthez nem feltétlenül kell pillanatok alatt megszabadulnotok minden egyes ruhadarabtól, hogy két perc múlva már az ágyban találjátok magatokat. A legjobb előjáték, ha minél tovább késleltetitek az első érintés pillanatát: így annál izgatóbb lesz, amikor végre megtörténik. Kényeztesd partnered ínycsiklandozó ízekkel vagy egy ütős vacsorával!

Élvezzétek a finomságokat önmagukban, vagy minden egyes fogásába csempéssz egy-egy izgató vágykeltőt, hogy még azelőtt fülledten erotikus legyen a hangulat, hogy akár egy csók csattanna! A szexi kiegészítőkről se feledkezz meg: vegyél fel egy kihívó ruhát, a vacsora alatt pedig vesd be minden flörttudományodat, és hozd lázba partnered érzéki gesztusokkal.

A tenger izgató gyümölcsei

A kagyló, azon belül is az osztriga nem csak a filmek miatt vált a szexi lakomák elengedhetetlen kellékévé. A kagyló hagyományos libidónövelő étel, ám tény, hogy ebben nem kis szerepe van a tapintási és látványelemeknek. Az osztriga már csak cinktartalma révén is szenvedélyfokozó hatású, másrészt pedig ez az ásványi anyag elengedhetetlen a spermaképződéshez és a termékenységhez is. Kimondottan ajánlott, ha babát szeretnétek!

A fésűkagyló szintén bővelkedik cinkben, és növeli a nők szexuális étvágyát. Ha tehát nem csak párodra gondolsz, hanem magadat is szeretnéd fülledt hangulatba hozni, egy tenger gyümölcseivel készült spagetti a lehető legtökéletesebb fogás! A homár és a kaviár is híres izgató hatásáról, a garnélarákot pedig a kínai gyógyászat a libidó problémáinak kezelésére ajánlja.

A szerelem fűszere

A kínaiak másik kedvelt szerelmi serkentője a gyömbér, ami élénkíti a vérkeringést, különösen a nemi szervek környékén. Nem hiába tálalnak tehát az ételek mellé pácolt gyömbért, de szárított fűszer formájában is alkalmazhatod, ízesítőként.

A kagylóhoz hasonlóan azonban nem csak potencianövelő, de gyógyító hatása is van. Kimondottan előnyös lehet tehát egy csipetnyi gyömbérrel ízesítened a pasifogó lakomát, ha partnered legérzékenyebb testrésze olykor nem a legdélcegebb, ezúttal azonban garanciát szeretnél a szenvedélyes éjszakára.

Pezsgő

A pezsgő a többi szeszesitalhoz hasonlóan csökkenti a gátlásokat, de vigyázz, mert túlzott fogyasztása rosszul sülhet el. Az aranyló, buborékos ital lázba hoz, csókra éhessé melegíti az ajkakat, és az első lépés lehet afelé, hogy lekívánkozzon rólatok az összes ruhadarab. Serkenti a vérkeringést, szénsavtartalma pedig felgyorsítja bizsergető hatását. Éppen ezért egyetlen pohárka elég ahhoz, hogy hangulatba hozd partnered.

A mennyiséggel már csak azért is érdemes vigyáznod, mert míg akadnak férfiak, akiknek teljesítményére alig van hatással az alkohol, másoknál már szinte azonnal csökkenti a libidót. Természetesen nem csak maga az ital számít, hanem a hangulat és a körítés, ahogyan mindezt tálalod. Ilyen alkalmakkor pedig igenis vedd elő azokat a gyertyákat, a sejtelmes fények ugyanis túl azon, hogy romantikusak, minden izgató hatást felerősítenek.

Ínycsiklandozó csoki

A vágykeltő finomságok listáján a csokoládé érdemli ki a harmadik helyet. A csokit szenvedélyesen lehet szeretni, de egy romantikus falatozás keretei között pedig abban is segíthet, hogy fellobbanjon bennetek a vágy. Az aztékok kávé módjára főzték a kakaót. Montezuma pedig állítólag ötven csészével ivott meg belőle naponta, hogy képes legyen kielégíteni 600 fős háremét.

Az édes csemegének egyértelműen vannak serkentő tulajdonságai. Amikor csokit eszel, agyad fenil-etil-amint, illetve szerotonint választ ki, mely utóbbi egy, a jókedvért felelős boldogsághormon. Ezek a nyugtató vegyületek egyúttal a szerelemhez hasonló érzéseket is képesek kiváltani.

Ám minden tudományos magyarázat mellett a csoki egyik legfőbb vonzereje édes, krémes íze és omlós állaga. A csoki már önmagában is a szenvedély és a bujaság jelképe. Ha tehát egy szerelemgerjesztő lakomát tervezel partnereddel, ne feledkezz meg a  desszertről!

Ha pedig a romantikus vacsorát lezáró finomságot is elfogyasztottátok, bátran teret engedhettek a szenvedélynek, de arra nincs garancia, hogy kedvenc pólód szakadás nélkül túléli, mire az ágyig juttok.

Cikkünk Judy Bastyra  Szex című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük