18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A férfi 6 legérzékibb pontja

Izgasd fel a lényeg nélkül!

Kényeztesd párodat egy vadító előjátékkal, de feledkezz meg a legegyértelműbb erogén zónájáról!

Ha szeretnéd, hogy párod majd kiugorjon a bőréből az ellenállhatatlan vágy hullámaitól, akkor ne térj rögtön a lényegre! Ha a kéj központja egyre kézzelfoghatóbb lesz is, ügyet se vess rá: kizárólag a pasid erogén zónáira összpontosíts! Kényeztesd csókokkal és simogatásokkal a végső határokig, hogy amikor végül megkönyörülsz rajta, és véget vetsz a türelemjátéknak, annál élvezetesebb legyen a gyönyör mindkettőtök számára!

Hogyan vágj bele?

Ne hidd, hogy az előjáték csak számodra fontos. Ugyanúgy, ahogy neked jólesik, ha partnered a nyakadat csókolgatja, vagy gyengéden végigcirógatja az egész tested, mielőtt határozottan célba venné bugyid rejtekét, rá is nagy hatással van, ha megleped egy kis önzetlen kényeztetéssel. Könnyű panaszkodni, ha a szexuális életetekben kevés az előjáték, ha azonban te is megpróbálsz tenni ellene, ihletet adhatsz a pasinak, és legközelebb ő fogja bugyiszaggatás helyett apró csókokkal indítani az együttlétet.

Fedezd fel kedvesed testének legérzékenyebb pontjait, és izgasd őket simogatva, halmozd el csókokkal, nyalogasd vagy éppen harapd: mindegy, melyik eszközt választod, amíg párodból kéjes hangokat csalsz elő mozdulataiddal. Mégis merre kalandozz a férfitest domborzatán?

Nyak

A nyak izgatása gyönyörteli bizsergést vált ki az egész testben. Szánkázz végig ajkaiddal párod nyakán szenvedélyes, hirtelen mozdulatokkal, vagy lassan kóstolgass egyetlen pontot. Ezen a területen a fogaidat is bevetheted, azonban légy óvatos: a harapás igen izgató lehet, de többnyire csak addig, amíg nem hagysz nyomot. A nyak különösen oldalt érzékeny, de gyönyörteli lehet párod számára az is, ha nyakszirtjén kalandozol nyelveddel.

Köldök

A köldököt övező bőrréteg igen vékony, ami különösen érzékennyé teszi ezt a területet. Mindez kettős eredményhez vezethet, ezért, mielőtt hevesebb izgatásba kezdenél, érdemes először óvatosan kitapasztalnod, partnered köldöke mennyire érzékeny. Ez a különösen érzékeny erogén zóna nyelvvel izgatható a legkönnyebben, de ne időzz itt túl sokáig, mert hamar túlérzékennyé válhat.

Mellbimbók

Ne hidd, hogy a férfi mellbimbója érzéketlen. Számára is kimondottan izgató élmény lehet, ha nyelveddel huncut köröket írsz le körülöttük, vagy finoman szívogatod őket. Ha pedig még tovább szeretnéd fokozni a kéjt, barangold be nyelveddel partnered egész testét, miközben ujjaiddal nagyon finoman cirógatod egyre hegyesebbé keményedő mellbimbóit. Egy bizonyos ponton azonban állj meg: az alsógatya pereménél ne merészkedj lejjebb, legfeljebb érzéki ígéretként húzd végig nyelvedet a gumírozás vonalán.

Combok

Óvatosan bánj ezzel a területtel, ha ugyanis túlságosan érzéki mozdulatokkal cirógatod, azon kaphatod magad, hogy párod egy pillanat alatt véget vet az előjátéknak, és föléd kerekedik. A belső combrész igen érzékeny, azonban érdemes kísérletezned az eszményi érintéssel, ugyanis minden pasinál másképp feszítheted a végsőkig a húrt. Van, aki a leheletfinom cirógatásokat kedveli jobban, míg mást keményebb legyezőmozdulatokkal hozhatsz ki könnyebben a sodrából.

Láb

Teljesen érthető, ha nem érinted szívesen ajkaiddal ezt a testrészt, de mindezt könnyedén kikerülheted egy érzéki lábmasszázzsal.

Ha párod nem túl csiklandós, ez az ellazulás egyik legjobb forrása lehet, különösen, ha a masszírozáshoz érzéki, vágykeltő hatású illóolajat választasz, mint a levendula, a jázmin vagy a narancsvirág.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük