Tüzeld fel a nyelveddel!
Egyetlen módszer, amivel felizgathatod a pasit
Nem csak övön aluli praktikákkal lehet izgató a nyelved. Egy érzéki csókkal is sokat elérhetsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A csók többnyire a kapcsolat kezdetén kap nagy hangsúlyt, és később sokaknál háttérbe szorul. Pedig a forró nyelvcsaták nemcsak a kölcsönös vonzalomról tanúskodnak, de ez az egyik legjobb módja annak is, hogy felizgassátok egymást. Ha tehát azt szeretnéd, hogy párod hevesen megkívánjon, nem kell még csak a ruháitól sem megszabadítanod: elég, ha feleleveníted vele a csók örömét. Próbáld ki a legjobb változatokat, hogy ezzel az egyetlen gesztussal feltüzelhesd a vágyát!

Incselkedő csók

Ha a célod az, hogy minél jobban felizgasd a párodat, a csókból sem a legmélyebbel érdemes kezdened - először elég csak egy kis ízelítő. Indítsd tehát lassan, lágyan és finoman! Az ajkaidat tartsd lazán zárva, de véletlenül se szorítsd őket össze, majd adj kedvesed szájára könnyű, puha kis puszikat. Érintsd meg ajkának minden pontját, majd, ha alaposan körüljártad ezt az izgalmas területet, kicsit tovább mehetsz.

Izgató harapások

Sokan félnek a csókot harapásokkal keverni, hiszen úgy vannak vele, hogy ez túl vad és fájdalmas gesztus. Ha azonban megfelelő óvatossággal navigálod a fogaidat, és szinte csak megragadod velük a párod ajkait, nem pedig beléjük mélyeszted őket, az eredmény hihetetlenül izgató lesz!

A száj az egyik legérzékenyebb terület, érdemes éppen ezért minél több idegvégződését felizgatnod: az apró puszik pedig csupán előkészítik az ajkakat a komolyabb stimulálásra. Fogd kedvesed alsó ajkát a fogad közé, és finoman harapdáld kicsit, majd szopogasd. Ha pozitív reakciót kapsz minderre, ismételd meg a dolgot a felső ajkakkal is, de mindig ügyelj rá, hogy ne szorítsd össze túlságosan a fogaidat.

A klasszikus nyelves puszi

Most pedig nyisd ki a szád, ajkaid zárd szorosan a kedvesedéire, és csókold meg a hagyományos módon. Ennek a technikának az a lényege, hogy a szádat folyamatosan mozgasd: a legegyszerűbben úgy teheted változatossá a helyzetet, hogy váltakozó erősséggel nyomod a szádat kedvesedéhez. Intézd úgy, hogy a lágyabb, finomabb csókok átmenjenek vadabb, szenvedélyesebb formába - bár, ahogy a vágy egyre intenzívebbé válik, ez a folyamat sokszor magától is megtörténik.

Az sem mindegy azonban, hogy ennek során miként használod a nyelvedet: a legerotikusabb módja ennek az, amikor a két száj összetapad, az ajkak lassan megnyílnak, majd a nyelved ezek felületén jut el a szájüregbe. Hegyét előre-hátra mozgasd, majd próbálj nyolcast rajzolni vele.

A csók titka
A tantrikus tanítások szerint a nyelv és a nemi szervek közvetlen összeköttetésben állnak egy meridiánnak köszönhetően - ennek köszönhető, hogy talán a csókkal lehet a legkönnyebben előkészíteni az izgalmas együttlétet. Az aktus közben azonban nem érdemes túlzásba vinni, ugyanis izgató hatása korai magömléshez vezethet.

A férfi erogén zónái

Bár a szájra érdemes különös figyelmet fordítanod, ha szeretnéd felébreszteni párod vágyát, számos egyéb pont is található még a testén, melyeket kár lenne kihagynod. Ha kíváncsi vagy, melyek ezek, nézd meg videónkat!

Ne csak a szájra

Ha az ajkakat már felizgattad, csókjaiddal egyéb erogén zónákat is célba vehetsz. A nyak sokak számára kifejezetten érzékeny terület, ám könnyen kellemetlen is lehet a nyelved játéka ezen a területen, ha párod még nem jött kellőképpen izgalomba. Mielőtt tehát itt csókolnád, bizonyosodj meg róla, hogy rá is ugyanolyan hatással volt az eddigi nyelvjáték, mint rád - amennyiben szemmel láthatóan izgatott, és a férfiassága is kezd életre kelni, ez a terület tökéletes célpont lehet, hogy még jobban próbára tedd a türelmét. Itt azonban bánj óvatosan a harapásokkal: a látható nyomokra kamaszként talán még büszke az ember, de felnőtt fejjel a nyak kiszívása már túlzott vadságnak számít.

Olaj a tűzre

Ha már kellőképpen belefeledkeztetek egymásba, és kezditek érezni, hogy jobb lenne ruha nélkül egymáshoz érni, még tovább fokozhatod az izgalmakat egy különleges nyelvtechnikával. Ezen a ponton megengedhető, hogy a nyelvedet az aktus alatti csípőmozgás imitálására használd - előkészítve a tényleges folytatást.

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük