18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 durva szexbaki, amitől lelohad a férfi (18+)

Ne vesd be őket!

Van, amiről csak a szexkönyvek állítják, hogy élvezetes, a férfiak szerint épp az ellenkezője igaz.

A változatosság mindkét fél számára izgalmakat csempészhet a szexbe. Ezen a téren pedig szerencsére nem kell kizárólagosan a fantáziádra hagyatkoznod, hiszen egy nagyobb könyvesboltban biztosan megtalálod a szexrészleget, ahol garantáltan akad a témában íródott könyv.

Nem árt azonban fenntartásokkal kezelned azt, amit ezek a tippgyűjtemények ajánlanak egy szürke este felforrósítására, ha ugyanis egy férfit kérdeznél, akadnak közöttük kifejezetten kerülendő, vágygyilkos praktikák is. Hogy legközelebb könnyebb legyen a valóban hatásos szextippeket megtalálnod, összegyűjtöttük azokat, amelyek elől a pasik legszívesebben menekülnének.

Jégkocka, odalent

Sok helyen ajánlják a lányok figyelmébe, hogy az orális szexet esetleg egy kis jégkockázással dobják fel. A praktika a hideg-meleg érzetek igen izgató összhatását adja, a férfiak tapasztalatai szerint azonban nem egészen erről van szó. A jégkocka hatására ugyanis éppen az történik, mintha a pasi a hideg Balatonba sétálna be, tehát a férfiassága garantáltan veszít délcegségéből, de az is könnyen lehet, hogy teljesen el is megy a kedve az egésztől.

Direkt jéggel érinteni tehát eszedbe se jusson a párodat odalent, de még a hideg nyelvvel is érdemes óvatosan bánni. Különösen, amikor már egyébként sem a 30 fokot verdesi a hőmérő higanyszála, hiszen egy forró nyári napon még elképzelhető, hogy a felsőtestén kellemes élményt adna a jeges játék. De az övön aluli jegelés a férfiak szerint még ekkor is rossz ötlet.

Csavarós technika

Kézzel izgatni a pasit nagyon szexi dolog, hiszen így jobban láthatod a reakcióit, mint orális szex közben, és ízlelned sem kell semmit, amit nem akarsz. Azonban nem árt vigyáznod, hogy valóban úgy kényeztesd, hogy az élvezetes legyen neki, és ne okozz fájdalmat, hiszen a kezed szorítása erősebb lehet, mint a nyelved, és kevésbé nedves is.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bár sok helyen emlegetik, van egy bizonyos kézimunka-technika, amit párod kívánságára jobb, ha kihagysz a repertoárodból, ez pedig a csavarás. A leírás szerint a két kezedet a péniszen kell tartani, az egyiket a tövénél, a másikat feljebb, és ez utóbbival olyan mozdulatokat kell tenni, mintha egy üveg kupakját szeretnéd lecsavarni. Amennyiben azonban nem akarod, hogy a párod egy rongyos törölközőnek érezze magát a kezeid között, amit éppen megpróbálsz kicsavarni, ezt a technikát ne próbáld ki, még bőséges síkosítóval se. Ellenkező esetben ugyanis számíthatsz rá, hogy a meglepetés és a kínos érzés miatt végleg elszáll a vágya.

Női hibák a szexben

Ha érdekel, hogy szakértőnk szerint melyek a leggyakoribb női hibák a szexben, nézd meg videónkat! Összeállításunkból nemcsak azt tudhatod meg, hogy mit érdemes kerülnöd, de arra is választ kaphatsz, hogy hogyan lehetsz ellenállhatatlan!

Fel a centrifugára

Ha a szexhelyszínek terén vágysz egy kis extra izgalomra, a fürdőszoba jöhet, a pasik részéről is. Azonban a gyakran emlegetett centrifugás-mosógépes szextechnikát a maguk részéről inkább kihagynák, hiszen ez inkább csak mítosz, semmint hatásos izgató. Ha ugyanis a centrifugáló mosógépnek dőlve vagy netán arra felülve szeretnél egy kis vibrációt csempészni a szexbe, gondolj arra, hogy ettől nem csupán az érzékeny területek, de az egész testetek is furán fog vibrálni. És amíg a ringó mellek látványa nagyon is ínyükre van a férfiaknak, nem így vannak a bizarrul rezgő keblekkel - arról nem is beszélve, hogy az intenzív rázkódás már nekik is túl sok, és inkább elfelejtenék a fürdőszobát, a szexszel együtt.

Ha már hasonló ingerre vágysz, inkább a vibrátort próbáld ki. Bár néhány pasi ezt az eszközt sem szívesen látja az ágyban, sokan nem tiltakoznak ellene, feltéve, ha alapos oktatást kapnak arról, hogyan szerezhetnek vele örömet a nőnek. Persze csak kiegészítésképpen, hiszen a főszerepet ők szeretnék kapni szex közben.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük