18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 örökös szextabu a pasik szerint (18+)

Ne kövesd el őket!

Egy kis hiba elég ahhoz, hogy amit élvezetesnek szántál, rosszul süljön el. Ügyelj a férfiak tabulistájára!

Sokan mondják, hogy a szexben nincsenek tabuk. Mindez igaz lehet, egészen addig, amíg valami élvezetet ígér, de amennyiben bármilyen szempontból is kellemetlennek tűnik az egyik fél számára, az adott technika joggal kerül fel a tabulajstromra. A nők nagy része ily módon tiltólistára teszi az anális szexet, illetve az édes hármast, és amennyiben te is hasonlóan vagy ezzel, joggal várod el partneredtől, hogy ő is tiszteletben tartsa a hozzáállásodat.

Azonban a férfiak oldalán is van egy-két tiltott dolog. Némelyik nem szorul magyarázatra, hogy miért kellemetlen, de adott esetben számodra csábítónak tűnő technikák is szerepelhetnek a listán - amiről bizony a kölcsönösség elvét követve jobb, ha lemondasz.

Fogazás

Bár a Káma-Szútra a különleges szerelmi technikák között tartja számon a harapást, olyannyira, hogy a fognyom mintázata szerint különböző csoportba is sorolja a fajtáit, a férfiak egybehangzóan cáfolják ezt az elméletet, már amennyiben az orális szexről van szó.

Bár egyébként is érdemes a fogaiddal óvatosan bánnod, amennyiben odalent tevékenykedsz, különösen ügyelj rá, hogy elrejtsd őket. A makk ugyanis az egyik legérzékenyebb terület a férfitesten - a csiklóhoz hasonlítható, ahogy az érintésre reagál. Ez alapján könnyű elképzelni, hogy miért tartják a férfiak annyira lelombozónak, amikor egy nő az ajkai helyett véletlenül a fogaival érinti becses testrészüket, hiszen a hirtelen éles fájdalom hatására még a nemi vágy is alábbhagyhat egy időre.

Bár szándékosan a legritkább esetben alkalmazza bárki ezt a szexuális technikát, ha nem szeretnél kínos perceket szerezni mindkettőtöknek, érdemes kifejezetten ügyelned rá, hogy kerüld. Amikor tehát a száddal kényezteted a párodat, az ajkaidat gondosan húzd a fogaidra, mintegy védő burkot képezve rajtuk.

Gyakori női hibák a szexben

Ha a szakértő véleményére is kíváncsi vagy abban a tekintetben, hogy mit érdemes kerülnöd a szexben, nézd meg videónkat! Gyimesi Andrea szexuálpszichológus elárulja, hogyan lehetsz mindig izgató a párod szemében.

Mézes-csokis falatok

A férfiak többnyire szeretik a hasukat, és egy-két édes falatnak ők is ugyanolyan nehezen állnak ellen, mint mi, nők. Ugyanakkor más a helyzet, ha az ágyban próbálsz piknikezni, mégpedig a párod meztelen testén. Ezt az ötletet valószínűleg nem fogadná kitörő örömmel, hiszen nem kis részben anatómiai adottságaik miatt a pasik szemében az édesség testről való falatozása szigorúan tiltólistás szextechnika.

Amilyen csábítóan hangzik ugyanis tipp, olyan kellemetlen lehet a valóság, amikor a csokis eper, a tejszínhab, netán a méz párod testszőrzetén hagy nyomot. Ez valószínűleg számodra sem lenne csábító látvány, de neki még az érzet is annál kellemetlenebb, ezért tekint tehát olyan sok pasi a csemegézéssel felvezetett szexre tabuként. Minden bizonnyal más lenne a helyzet, ha az élő tálca szerepét te töltenéd be - ezt akár ki is próbálhatod. De jobban teszed, ha rá nem próbálsz tejszínhabot kenni, különösen nem a férfiasságára.

A hátsó bejárat

Az ánusz környékén rengeteg idegvégződés található, így izgatása elvileg nagy gyönyört okozhat. Mindez szívesen ki is próbálná a férfiak nagy része, ha anális szexről van szó, melynek során hátulról hódíthatnának meg egy hölgyet, azonban nem így áll a dolog, ha az ő hátsó felük kerül a reflektorfénybe.

Bár állítólag a férfi fenék is igen érzékeny, és az sem egy utolsó szempont, hogy így lenne a legkönnyebben megközelíthető a prosztata, vagyis az úgynevezett férfi G-pont, a pasik mégsem lelkesednek a gondolatért, hogy a nők ezen a területen próbálják izgatni őket. Annak ellenére tehát, hogy sok szexkönyvben részletes útmutatót olvashatsz arról, miként kell a párod ánuszát izgatni, jobb, ha nem próbálkozol ezzel a technikával.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A tiltólistára nagyjából az anális szex, mint női tabu mellé kerülhet fel ez a praktika, hiszen hasonló okok miatt ódzkodnak tőle a férfiak. Az egyik, hogy akár kellemetlen érzés is lehet, de még ha fizikailag gyönyörteljes élménnyel is járna, van egy kulturális gát, ami a legtöbb ember számára kerülendő zónává teszi a popsit. Arról nem is beszélve, hogy a férfiaknál ez a szexuális irányultság konfliktusával is vegyülhet, jobb tehát, ha a hagyományosabb tippekkel éred be, és nem próbálkozol ezzel az extrával.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük