18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4+1 dolog, amit a pasinak tudnia kell az ágyban (18+)
Ne várd, hogy párod magától rájöjjön, neked mi a legjobb. Oszd meg vele rejtett titkaidat, hogy vérforraló szerető legyen!

Ne a pasitól várj útmutatást az ágyban! Vannak dolgok, melyeket neked kell számára megmutatnod, ha azt szeretnéd, hogy együttléteitek ne a lassú csiszolódásra való várakozással, hanem a sokkal kellemesebb gyönyörrel teljenek. Ha tudod, mit szeretnél, és vele is lenne egy-két ötleted, ne fogd vissza magad, inkább adj útmutatást! Irányíts te az ágyban, oszd meg vele szexi titkaidat, és ő sem bánja majd a feledhetetlen végeredményt.

Mutasd meg magad!

Ki ismerné jobban rejtett erogén zónáidat, mint te magad? Ha szeretnéd, hogy párod ne pár centivel a legjobb pont mellett tapogatózzon, tereld oda a kezét, amitől végigszalad a hátadon a bizsergető élvezet. Nemcsak rejtett kéjpontjaidat érdemes azonban felfedned előtte, de azt is oszd meg vele, ha valamit kicsit másképp szeretsz, mint ahogyan csinálja.

Ha mellbimbód nem igazán érzékeny a finom érintésre, de könnyedén ki lehet hozni a sodrodból azzal, ha szívogatja, vagy keményebben markolássza cicijeidet, oszd meg vele ezt a titkot!

Ha szeretnéd, hogy jó szerető váljon partneredből, ne bízd kizárólag rá és az időre a dolgot, hanem te is tegyél azért, hogy megismerhesse gyönyöröd titkát! Nem csak a kezdőknek van szükségük útmutatásra, hiszen mind mások vagyunk, és csak a legritkább esetben érez rá egy újdonsült partner már első pillanatban arra, hogy mi neked a legjobb az ágyban.

Orális szex

Az orális szexszel bármikor leveheted a lábáról a pasit, de miért ne részesülhetnél te is a partnered csókjának örömeiben? A legtöbb pasi azonban ezen a téren eleinte segítségre szorul, különösen, ha első alkalommal téved nyelve a bugyi rejtekébe. Ha tapasztalatnak nincs híján partnered, valószínűleg kellő anatómiai ismeretekkel rendelkezik ahhoz, hogy egy kis segítséggel rá tudjon érezni vágyaidra.

Az, hogy valaki számtalan orális kalandon túl van, még korántsem jelenti azt, hogy nálad is első alkalommal rátapint a lényegre, hiszen mindenki másképp szereti. Ha partnered korábbi élményei során azt tapasztalta, hogy a nők gyorsan szeretik, te azonban inkább azt kedveled, ha gyengéden érint ajkaival, ebből első alkalommal akár kellemetlenségek is származhatnak. Ha túl hirtelen mozdulatokkal tevékenykedik, állítsd le, és mondd meg neki, hogy merre, milyen tempóval kényeztessen.

Egy szexi bemutatóval is ízelítőt adhatsz neki, hiszen nem mindegy, hogy konkrétan a csiklódat izgatja, vagy inkább a külső szeméremajkak környékén tevékenykedik, esetleg az ujjait is bevonja a játékba, hogy G-pontodat is feltérképezze. Persze az is megeshet, hogy ő mutat olyan új mozdulatokat, melyektől pillanatok alatt a mennyekben érzed magad: hasonló helyzetben dőlj hátra, és élvezd, amit párodtól a kéjről tanulhatsz.

Meddig mehet?

Az ágyban csiszolódni kell, de olykor még hosszabb közös múlttal rendelkező párok esetében is előfordul, hogy a férfi megfeledkezik a megfelelő bánásmódról. Különösen igaz ez az orális szex esetében, ahol a nő számára jóval kellemetlenebb lehet, mint a táncparketten, amikor rosszul jön ki a gyors-gyors-lassú. Bizony, az orális szex terén nemcsak akkor szorul egy kis oktatásra a pasi, ha te heversz az ágyon, de akkor is van pár tisztázandó dolog, ha az ölébe hajolsz.

Először is, senkinek nem kellemes, ha az intim területek nem kellőképpen tiszták, ezt azonban egyetlen mondattal el lehet intézni: kérd meg, hogy mindkettőtök érdekében zuhanyozzon, mielőtt ágyba bújnátok, de remélhetőleg ez nem szükséges, és magától készült úgy a randira. Ami azonban még fontosabb részlet, az a mélység kérdése.

Amikor eluralkodik rajta a vágy, nem várhatod el tőle, hogy kontrollálni tudja mozdulatait, éppen ezért a legjobb, ha megkéred rá, hogy egyáltalán ne mozgassa csípőjét, miközben lent tevékenykedsz. Ha hajlamos mélyre csusszanni, jobb, ha hajad simogatását is tiltólistára helyezed orális szex közben, a fej mozgatásáról már nem is beszélve. Így garantáltan elkerülheted a kellemetlenséget, amennyiben nem rendelkezel Linda Lovelace toroktechnikájával.

Türelemjáték

Érezted már úgy, hogy az ágyrengető gyönyörhöz csak még egy kis idő kellett volna? A férfiak könnyebben jutnak el a csúcsra, azonban ahhoz, hogy hosszútávon is működőképes legyen a kapcsolat, elengedhetetlen, hogy mindketten örömötöket leljétek a szexben. Ha partnered elsieti a dolgokat, intsd türelemre: így nem csak neked lesz több időd eljutni a csúcsra, de amikor végre hagyod, hogy ő is elérje, gyönyöre sokkal nagyobb lesz, mint az incselkedős visszatartó játék nélkül.

Amikor domborodni kezd a nadrág, a legtöbb pasi fejében két egyenrangú gondolat fut versenyt egymással: hogyan varázsolhatja le rólad a bugyit minél hamarabb úgy, hogy neked is jó legyen, és mi a lehető legrövidebb út ahhoz, hogy vágya beteljesüljön.

Ha azonban az utóbbi vágy hirtelen beelőzné az önzetlenebbiket, rajtad áll, hogy mégis egyszerre érjétek el a gyönyört. Ha párod nem éppen türelméről híres, és nem tud magának parancsolni, amikor érzi, hogy gyorsabban közelít a célegyenes felé, mint te, akkor kezdeményezz szünetet!

Távolodj el tőle egy kicsit, és simogasd a testét, mielőtt izgatottan újra egymásba gabalyodnátok: ha először zavarodott is lesz a tekintete a hirtelen váltástól, lassan egymáshoz alakul ritmusotok, és ő is tovább bírja majd az ágyban!

Ha pedig mégis ő ért előbb a célba, add a tudtára, amennyiben nincs kedve újra hadba vonulni, hogy más lehetőségek is vannak arra, hogy téged megajándékozzon a végső gyönyörrel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük