4 szívmelengető történet valódi pároktól, amik megmutatják, milyen apróságokon múlhat a boldogság

Egyes emberek bármit megtesznek párjuk boldogságáért, és szívmelengető történeteiket megosztották közösségi oldalaikon is.

GettyImages-1295072655

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szívmelengető történeteket osztottak meg párok arról, mit tesznek meg egymás boldogságáért. Van, hogy ezek egy külső szemlélő számára hétköznapi apróságnak tűnnek, de annak, aki átéli, talán ezen múlik a boldogsága vagy a komfortérzete a kapcsolatában és a hétköznapi életben is.

Amikor az ember megtalálja az igazit, legszívesebben szétkürtölné, hogy minél több emberrel megoszthassa azt a szerelmes, szeretetteljes érzést, ami belülről feszíti a mellkasát. Éppen ezért alakult a that relationship sounds energizing Facebook-csoport, ahová egyre többen írják le pozitív élményeiket.

Szívmelengető történetek

Együtt jóban-rosszban

- Már évek óta krónikusfáradtság-szindrómában szenvedek, nehezen tudok koncentrálni. Pár hónapja jöttem össze jelenlegi párommal, aki arra biztatott, hogy maradjak vele ébren esténként, bújjunk össze, nézzünk meg egy filmet. Mindig annyira bűntudatom volt, hogy ahelyett, hogy nemet mondtam volna neki, inkább ébren maradtam vele, de így csak egyre fáradtabb lettem. Pár nappal ezelőtt a párom észrevette, hogy álmosnak és rosszkedvűnek nézek ki, mire elárultam neki, hogy ezek az éjszakázások kicsit összezavarták az alvási ritmusomat. A beszélgetésünk hamar lezárult, nem is számítottam rá, hogy bármi hatása lesz -  kezdte történetét Ariel.

GettyImages-186366053

- Aztán tegnap este 7 körül, amit a párom addig túl korainak ítélt meg, épp a kanapén pihenve néztünk filmet, mire megkérdezte tőlem: "le kell feküdnöd?" Erre én azt válaszoltam, hogy "álmos vagyok, de meg akarom veled nézni a filmet". A párom annyit mondott, hogy "figyelned kell a testedre, ha álmos vagy, miért nem mész pihenni? Nem foglak feltartani, ha aludni szeretnél, erről beszéltünk már." Így hát lefeküdtem, és amikor másnap felébredtem, sokkal jobban éreztem magam. Ez olyan kis apróságnak tűnik, de a korábbi párkapcsolataimban jóval többet kellett tennem ahhoz, hogy a partnereim viselkedésében változás álljon be, vele pedig egy röpke beszélgetés is elég volt ahhoz, hogy megértse a problémámat, és arra biztasson, hogy hallgassak a testem üzenetére. Szó szerint energetizál engem - írta Ariel.

Úgy vagy jó, ahogy vagy

- Egy férfi, akivel régebben randiztam, közölte velem, hogy ki kellene egyenesíteni a hajamat. Ő ugyanis szerette átfésülni ujjaival a lányok haját, és mivel az enyém nem volt kivasalva, velem ezt nem tudta megtenni. Múlt éjszaka a férjem végigfuttatta ujjait a természetes göndör loknijaimon, ahogy az ölében feküdtem. Valakinek így vagy tökéletes - osztotta meg történetét Arianna.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Együtt könnyebb

- Volt már bárkinek olyan párja, aki alvászavarral küzdött? A barátom súlyos szorongásos alvászavartól szenved, néha olyan rossz állapotban van, hogy lefekvés helyett egész éjszaka és másnap is fenn marad addig, amíg a teste már annyira elfárad, hogy végre el tud aludni. Az is nehezíti az elalvását, ha én már nyugovóra hajtottam a fejemet. Ennek érdekében napközben szoktam szunyókálni, hogy ébren tudjak vele maradni, addig míg le nem fekszik aludni - írta Destiny.

GettyImages-1224795900

- Nagyon szeretem őt, és mindent megteszek, hogy segítsek neki. Amikor lefekszik, minden alkalommal elmondja, hogy nem hinné, hogy el tud aludni, és én minden egyes alkalommal elmondom neki, hogy adjon egy kis időt. Vagy azt javaslom, hogy gondolja át, mit akar holnap csinálni, és így az esetek 90%-ában el tud aludni. Csak remélni tudom, hogy jó munkát végzek vele, nem akarom idegesíteni. Szeretném, ha a párkapcsolat annyira energetizáló lenne, amennyire csak lehetséges - osztotta meg történetét Destiny, aki tanácsot kért hasonló zavarral küzdő emberektől.

Az összetartó erő

Az élet olykor nagyobb próbatételek elé állítja az embert, ami a párjától is egészen más hozzáállást kíván. Ilyenkor mindkét fél részéről nagy erő kell a harmónia fenntartásához. Egy ilyen történetet is hoztunk. - A férjem és én most ünnepeltük az egyéves házassági évfordulónkat, és szeretnék dicsekedni vele. Bár ennyi idő nem tűnhet olyan hosszúnak, de fél évvel ezelőtt a férjemnél agytumort diagnosztizáltak. Azóta is a műtétre várunk, és a diagnózis óta eltelt időszakban rengeteget tanultunk egymásról és saját magunkról. A daganat számos mellékhatással jár, némelyek még a személyiségében is változásokat hoznak, de mindig megoldja, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából, és az én szükségleteimet helyezze előtérbe. El sem tudom képzelni, milyen érzés lehet mindennap felébrednie ilyen betegen, de nagyon örülök neki, hogy megteszi. Ez azt jelenti, hogy velem van - írta Abbie.

Fotóikkal üzentek a nagy korkülönbséggel élő párok

A neten osztották meg szerelmes fotóikat a nagyobb korkülönbséggel élő párok. Az előítéletekre akarnak rácáfolni kapcsolatukkal.

Fotóikkal üzentek a nagy korkülönbséggel élő párok: nekik is ugyanúgy jár a boldogság

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük